ACTUALIZARE/INCIDENT MUȘAMALIZAT? – Soția primarului din Baia Sprie ar fi fost implicată într-un accident rutier, în timp ce conducea o mașină a Primăriei. Vezi punctul de vedere al IPJ Maramureș

7
8088

INCIDENT MUȘAMALIZAT?  Incident tinut sub pres de autoritatile din Maramures. Conform unor surse autovehiculul Primariei Baia Sprie ar fi fost implicat intr-un accident rutier in data de 14 septembrie 2017.

Aceleasi surse sustin ca ar fi fost si victime: o tanara din Baia Sprie, care nu a ajuns la spital si care nu a depus nicio plangere.

Marea problema ramane insa: cine a condus autovehiculul Primariei Baia Sprie. Asta in conditiile in care primarul Birda Sebastian Alin era la o slujba de pomenire a arhimandritului Iustin Pârvu și a tuturor celor care au fost prigoniți și siliți la muncă silnică și exterminare de către regimul comunist.

Surse ale VasileDale.ro sustin ca la volanul masinii Primariei Baia Sprie era sotia primarului, Cristina Pop (numele de fata). Se pare ca in scurt timp dupa producerea evenimentului rutier, autovehiculul a fost dus la un atelier privat unde ar fi fost reparat fara ca politia sa intervina in niciun fel.

Marea problema ramane insa: ce cauta sotia primarului la volanul autoturismului unei institutii publice pe care nu avea niciun drept sa o conduca?

Sursă info și foto: VasileDale.ro.

 

ACTUALIZARE:

Inspectoratul Județean de Poliție Județean Maramureș a venit astăzi, 2 otombrie, cu mai multe precizări referitoare la articolul publicat pe site-ul www.actualmm.ro,  referitor la cazul soției primarului din Baia Sprie care ar fi condus ilegal o mașină a Primăriei și, mai mult, ar fi fost implicată într-un accident rutier cu aceasta în urma căruia ar fi rezultat o victimă.

În declarația oficială a Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, existența evenimentului rutier nu este negată, aceștia spunând că „și în cazul la care faceţi referire poliţiştii au intervenit şi au luat măsuri în conformitate cu prevederile legale”. De aici înțelegem clar că a fost vorba despre un eveniment rutier în care a fost solicitată prezența polițiștilor. În schimb, IPJ Maramureș neagă că în urma accidentului rutier ar fi rezultat vreo victimă. Totuși, nu se face referire la nimic despre faptul că, la momentul producerii accidentului în carea fost implicată, soția primarului din Baia Sprie ar fi condus ilegal o mașină a instituției.

Vă redăm mai jos, integral, punctul de vedere al Inspectoratului de Poliție Maramureș.

„Referitor la articolul „Incident muşamalizat?…”, postat pe site-ul dumneavoastră la data de 30 septembrie, vă comunicăm faptul că poliţiştii intervin de fiecare dată când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor evenimente rutiere şi iau măsuri conform legii. Şi în cazul la care faceţi referire poliţiştii au intervenit şi au luat măsuri în conformitate cu prevederile legale. De asemenea vă precizăm că prin intermediul Compartimentului Relaţii Publice, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş mediatizează accidentele rutiere cu victime şi infracţiunile rutiere constatate de poliţişti iar în cazul semnalat de dumneavoastră nu a fost vorba de niciuna dintre aceste două situaţii. Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate în rezolvarea problemelor ce intră în competenţa informaţiilor de interes public”.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

7 COMENTARII

  1. acuma si voi. ne impiedicam de un „mic accident’, „o mica masina a unei primarii”, ” o mica balta” etc…etc…

  2. ce este si mai grav, este faptul ca toate autovehiculele Primariei Baia Sprie, sunt folosite de alesi si angajati in scopuri personale! Unul dintre ai, nu o data, l-am vazut cu masina institutiei, seara, dupa orele de program, nicaieri in alta parte decat…. la carciuma! :/

  3. atata pot,beneficii si slujbe de pomenire in cel mai subdezvoltat oras al judetului (fiind si in vecinatatea municipiului). Un investitor cu o fabrica nu e in stare nici asta sa aduca decat dar sa profite intreaga familie de pe urma avutului public …

  4. Cum se poate asa ceva? Adica tovarasa sotie de primar umbla pe carburantul platit din banii publici? ASTA E FURT! Domnule Dale, este caz de DOSAR PENAL! Sa furi din banii publici este o infractiune pedepsita de lege. Cei din Baia Sprie cum accepta asa ceva? Urgent sesizare la DNA, POLITIE, ANI si cerut suspendarea primarului pe perioada in care va fi CERCETAT PENAL!

  5. La aceea data nici macar nu era sotia primarului,doar prietena lui iar masina institutiei nu o folosea ocazional ci constant. Persoana accidentata din masina lovita a solicitat si primit asistenta SMURD,dar curios prin ce mijloace [de amenintare si intimidare ,spun unii ] atunci cand a ajuns la spitalul judetean ,sectia urgente ,a refuzat investigatiile si asistenta semnand pe proprie raspundere ca refuza acest lucru[probabil pt. a nu fii inregistrata in evidente la sectia urgente].Fiind o masina a unei institutii publice incidentul trebuia raportat,oare a fost ,cand si cum ?Daca a fost condus de o persoana neautorizata pt. asta cine v-a plati reparatiile masinii ?Daca s-a declarat o alta persoana ca , a condus masina in momentul producerii accidentului nu aduce cumva a fals in declaratii ,nu are cumva speta asta putin iz penal ?

  6. Vasile Dale , ca de obicei mănâncă rajat , Birda este divorțat. Deontologie zero , minciuni cât cuprinde doar să mai scrii un articol ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.