ACTUALIZARE / ULTIMA ORĂ: INCIDENT LA SIGHET – Două persoane rănite după ce tavanul unui cămin de bătrâni s-a prăbușit. Bătrânii vor fi relocaţi într-o altă clădire

0
446
Sursă foto: Maramedia.ro

ULTIMA ORĂ  Un incident deosebit de grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp în Sighetu Marmației. Potrivit primelor informații, tavanul clădirii în care se află Căminului de Bătrâni din Sighet s-a prăbușit.

Loading...

Mai multe echipaje ale pompierilor maramureșeni dar și echipaje de prim ajutor și de la Poliție au ajuns imediat la fața locului.

În urma prăbușirii tavanului, mai multe persoane au fost rănite. O persoană în vârstă de 73 de ani a fost scoasă dintre dărâmături de către pompieri. Potrivit Vasile Dale, o altă persoană a fost preluată de cadrele medicale de pe ambulanță, aceasta prezentând mai multe traumatisme.

ACTUALIZARE

​Pompierii sigheteni au fost solicitați să intervină astăzi, 14 februarie, în municipiul Sighetu Marmației, unde tavanul din încăperea unui cămin de bătrâni s-a surpat.

În urma surpării tavanului au rezultat două victime, 76 și 73 de ani, care au fost preluate și transportate la spital de către echipajele ambulanței și SMURD prezente la fața locului.
​Nu s-a impus evacuarea persoanelor din celelalte încăperi.

Clădirea aparţine de Consiliul Judeţean Maramures şi a fost reabilitate în urmă cu 12 ani. Primăria Sighet a identificat o clădire unde s-ar putea să fie relocaţi bătrânii internati în căminul respectiv.

ActualMM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here