ACTUALIZARE TENTATIVĂ SINUCIDERE – O adolescentă din Baia Mare s-a aruncat de la etajul VII (VIDEO)

40
54630

O fată de 16 ani s-a aruncat de la etajul VII al unui bloc din Baia Mare. A căzut pe copertina scării blocului.

Se pare că actul a fost pus la cale de multă vreme, lângă ea fiind găsit un bilet de adio pentru părinți, unde încerca să își explice gestul. Polițiștii au găsit lângă trupul fetei o geantă, în care era și o lamă.

O locatară dintr-un bloc vecin a văzut-o pe fată când încerca să sară dar nu a putut-o convinge să renunțe.

Actualizare: Conform primelor informații, adolescenta a fost găsită în stare gravă, dar trăiește. A fost preluată de un echipaj SMURD și dusă la Spitalul Județean.

Actualizare 2: Alta informație primită este despre prenumele tinerei, Diana.

Actualizare 3: „Eu traversam strada pe trecere. Era agățată acolo și a căzut ca un sac. O vecină de peste drum a strigat să nu se arunce, dar nimic”, a povestit un băimărean.

„Eu dormeam nu știu nimic. Nu știu să fie ceva chiriașă aici, doar o tânără la etajul opt”, a povestit o locatară polițiștilor.

„Am fost solicitați la o pacientă în vârstă de 16 ani căzută de la înălțime pe terasa unui bloc. La fața locului am găsit-o cu traumatism, cu fracturi la membrele superior drept și inferior drept și traumatism abdominal. După stabilizarea acesteia am transportat-o la Spitalul Județean pentru investigații și tratament”, a declarat dr. Cosmin Florian, SMURD Maramureș.

Actualizare 4: În biletul de adio tânăra de 16 ani a scris:

tentativa suicid bm 3

„Sunt conștientă că nu am avut un motiv intemeiat să fac asta, știu că alții ar fi avut mai multe motive și nu au făcut asta, dar eu țin să cred că sunt o persoană slabă, am cedat psihic, iar moartea era o soluție la care am încercat de mult să ajung, nu am reușit. Merem am fost oprită de persoanele care țineau la mine, dar acum, așa nu mai am cine să mă oprească, nici eu nu găsesc un motiv să mă oprească. Sunt o ființă scârbită de viața ei, scârbită de persoanele care o înconjoară. Iubire nu există pe pământ totul este doar un teatru, toți poartă câte o mască, până și eu. Prieteni nu există doar familie, dar până și ei te trădează la un moment dat. Îmi pare sincer rău, foarte rău pentru toate greșelile făcute, pentru toate momentele în care am supărat, am rănit pe cineva sau cineva a vărsat lacrimi pentru mine, îmi pare rău pentru tot. Dacă ar ști tatăl care m-a lăsat prin câte am trecut în absența lui, oare i-ar păsa? Dacă ar ști mama ce e în sufletul meu, ce sunt și ce gândesc, oare ar plânge? Mi-ar simți durerea? Merit să mor, sunt doar un suflet rău care rănește și omoară, am atâtea păcate încât ar fi trebuit să mor de mult, dar Dumnezeu e bun cu mine, nu mă acceptă, am păcătuit în toate modurile posibile, toate poruncile le-am încălcat. Mă simt vinovată, m-am săturat de tot și de toate! Asta îmi doresc: să mor!!!

Realizez că momentul ales de mine nu e tocmai potrivit, distrug sărbătorile familiei mele, dar la astă mă pricep cel mai bine, nu? Voi lăsa familia îndurerată dar acm încolo, dar va fi bine într-o zi. Atât îmi doresc ca sora mea să nu treacă niciodată prin ce am trecut eu. Eu mereu am protejat-o. Acum o va face mama, iar eu de sus.

Îmi cer scuze pentru toate și de la toți, vreau doar să fiu iertată. Îmi doresc doar să fiu iubită și apreciată, nimic mai mult. Sper să mă ierte toți pentru această greșeală pe care o fac cu luciditate. Sper să știe  toate persoanele pe care le cunosc că le iubesc, echi chiar iubesc, eu chiar am inimă.

Jur că îmi pare rău! Te iubesc mamă! Te iubesc soră! Vă iubesc pe toți! Adio!” (biletul transcris după cel lăsat de adolescentă, n.r.)

VEZI CE SPUN PSIHILOGII ȘI COLEGII ELEVEI.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

40 COMENTARII

  1. Cu toții facem rele dar Dumnezeu ne iubește si de asta a murit Isus pe cruce sa ne ierte păcatele.
    Diana Dumnezeu te iubește!

    Știu cum e cand ești forțat sa faci ceva ce nu vrei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.