ACTUALIZARE / O NOUĂ ISPRAVĂ – Spălătorie auto improvizată de poliţişti pe strada Şcolii. Ce spun reprezentanţii IPJ (video)

4
1622

O nouă ispravă a poliţiştilor maramureşeni. De data aceasta angajaţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş au improvizat o spălătorie chiar în mijlocul străzii.

Totul s-a petrecut vineri, 27 aprilie, pe strada Scolii, în faţa sediului de la Paşapoarte, momentul fiind filmat de un băimărean şi postat pe o reţea de socializare.

Ce motiv vor găsi de data aceasta reprezentanţii IPJ Maramureş?

O nouă spălătorie auto în Baia Mare

Publicată de Covaciu Mircea pe 27 Aprilie 2018

Sursa foto si video Covaciu Mircea

Actualizare

“Urmare a articolului de presă publicat de dumneavoastră, precizăm că aspectele menționate au fost verificate, nefiind constatată nici o încălcare a procedurilor de serviciu de către politistul care a utilizat autoturismul în cauză.

Apreciem conduita angajatilor societății ce asigura întreținerea cismelelor din municipiul Baia Mare care au curatat autospeciala politiei, parcata pe strada Școlii pe durata unei misiuni, după ce, în prealabil, au murdărit-o.

Corectitudinea acțiunilor profesionale ale politistilor constituie o preocupare permanentă a conducerii inspectoratului”, este opinia reprezentanţilor IPJ Maramureş.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

 1. SINTETI PENIBILI, PENIBILI ,PENIBILI,DOMNILOR MILITIENI! SFIDATI SI LIMITA EXTREMA A BUNULUI SIMT.CUM ADICA AU MURDARIT-O CEI CU INTRETINEREA CISMELELEOR? CU CE LUCREAZA OAMENII AIA LA CISMELELE DE APA POTABILA DE IMPRASTIE IN JUR ATITA MIZERIE INCIT TOVARASUL MILITIAN NU S-A PUTUT DEPLASA LA O SPALATORIE UNDE ESTE LEGAL SI NORMAL SA SPELI O MASINA MAI ALES CEA A MILITIEI CARE AR TREBUI SA FIE UN EXEMPLU.
  SI INCA CEVA:ACEI CONSTIICIOSI ANGAJATI AI SOCIETATII DE INTRETINERE A CISMELELOR IN APOGEUL
  CONDUITEI PE CARE O APRECIATI ATIT DE MULT AU SPALAT TOATE MASINILE DIN JUR SAU PISICHERA DE MURDARIE S-A DUS TINTIT DOAR PE MASINA CU INSEMNE?
  CE S-AR INTIMPLA DACA TOTI CARE NE STROPIM MASINILE IN VESNICILE GROPI DIN ASFALTUL BAIMAREAN AM OPRI IN DRUM PTR A NE SPALA MASINA?
  SINTETI PENIBILI TOVARASI DIN IPJ DACA ASTA ESTE REACTIA VOASTRA .ERA DE AJUNS „SCUZE O SA LUAM MASURILE CE SE IMPUN”

 2. Este cam ilegal sa speli autoturism in locuri neamenajate special pentru ca poluare ape uzate bla bla. Poate se autosesizeaza garda de mediu? Intrebati-i pe cei cu spalatorii auto de ce autorizatii au nevoie.

 3. Pai politaii de pe scolii si-au facut sala de forta in cadrul institutiei(am probe nu spun din auzite). Asadar de ce s-ar rusina de o astfel de intamplare…

 4. S-a incalcat art.43 din OG 43/97. Art. 43. –
  Pe drumurile publice sunt interzise:

  a) competițiile sportive, fără avizul prealabil al administratorului drumului și al Poliției rutiere. Organizatorii poartă răspunderea și iau toate măsurile pentru siguranța traficului rutier și redarea ulterioară a drumului pentru circulația publică, în condițiile existente anterior organizării competiției;

  b) intrarea pe drum a vehiculelor cu noroi pe roți sau pe șenile, precum și pierderea, prin scurgere din vehicule, în timpul transportului, de materiale de construcție sau de alte materii;

  c) curățarea sau spălarea vehiculelor de pământ, de materiale sau de alte substanțe; aceasta se va realiza înainte de a pătrunde în drum și numai pe suprafețe special amenajate prin grija administratorului drumului;

  d) scurgerea lubrifianților, a unor produse inflamabile, toxice sau de altă natură;

  e) ocuparea, prin depozitare, a părții carosabile, a stațiilor mijloacelor de transport în comun, a șanțurilor, trotuarelor, pistelor și zonelor de siguranță a drumului, precum și afectarea stării de curățenie a acestora;

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.