ACTUALIZARE 2 – O mașină a ars ca o torță pe un câmp în zona Cătălina. Pasagerii de negăsit (GALERIE FOTO/VIDEO)

0
5119

Un autoturism a ars ca o torță pe un câmp între Satu Nou de Jos și Cătălina. Au intervenit echipaje pompieri, care au reușit să stingă focul, dar mașina a fost distrusă în totalitate. La fața locului s-a deplasat și un echipa de poliție, crezând că este vorba despre un accident, însă în mașină nu au găsit nicio persoană, doar scaunele din față rabatate.


În acest moment polițiștii fac cercetări pentru a găsi proprietarul mașinii.

ACTUALIZARE

La fața locului polițiștii, echipajele SMURD dar și pompierii au căutat eventuale persoane. Mașina era la aproximativ 30 metri de șoseaua județeană 182 B Baia Mare – Remetea Chioarului – Șomcuta Mare. Deocamdată nu s-a identificat proprietarul autoturismului. Ancheta este în plină desfășurare.

foc masina

S-ar putea ca în autoturism să fii fost două persoane, probabil pentru o partidă de amor. Scaunele din față rabatate duc anchetatorii spre această variantă. Probabil un scurt circuit la instalația electrică a mașinii i-a oprit pe iubăreți și aceștia au dat bir cu fugiții.

foc masina imagini amator„S-a intervenit pentru stingerea și lichidarea unui incendiu produs la un autoturism. Ajunși la fața locului incendiul se manifesta cu violență atât la compartimentul motor, cât și în habitaclul mașinii. Din fericire nu s-a găsit nicio persoană decedată în interior” a declarat Radu Raț, ISU Maramureș.

ACTUALIZARE 2: Polițiștii au reușit să îl identifice pe proprietarul mașinii. Numai că, surpriză!, aceasta a fost radiată dn circulație din 4 februarie 2014. Ultimul proprietar este un bărbat din satul Reteag, comuna Petru Rareș, județul Bistrița – Năsăud. Deocamdată nu se știe la cine a ajuns mașina și cum a ajuns ea în Maramureș.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.