ACTUALIZARE – Dispariția misterioasă în Anglia a unei femei din Maramureș și a fiului ei de 18 luni a fost elucidat (ACTUALIZARE)

1
13491

Dispariție misterioasă în Ajunul Anului Nou în Uckfield, Marea Britanie. O femeie din Maramureș și fiul ei de 18 luni nu au mai fost văzuți din jurul orei 14,30 a zilei de 31 decembrie 2015. Familia a alertat poliția.

Loading...

Ileana Tomoiagă și fiul ei Daniel au plecat de la casa lor de pe strada Furnace joi, 31 decembrie 2015, în jurul orei 14.30. Ileana a spus că pleacă la un magazin din apropiere să cumpere o sticlă de vin și să își încarce telefonul. Doar că nu au mai ajuns acolo. Până acum nu există nicio dovadă că ar fi plecat în altă parte.

Familia maramureșencei a raportat dispariția în prima zi a Anului Nou, după ce au căutat-o pe la prieteni și cunoștințe.

Conform poliției din Sussex, Ileana a locuit în trecut în Willesden, Nord-Vestul Londrei. Din acest motiv s-a luat legătura cu ofițerii de la Metropolitan Police care au mers să o caute. Ofițerii de poliție au lăsat de asemenea mesaje pe facebookul maramureșencei însă nu au primit niciun răspuns.

ileana tomoiagaSemnalmentele furnizate de poliția din Anglia: înaltă, par lung roșcat, talie subțire. În ziua dispariției era îmbrăcată cu o jachetă neagră, pantaloni negri și pantofi maro.

„Toate probele strânse până în prezent arată faptul că Ileana și fiul ei ar fi părăsit locuința de bună voie. Nu sunt alte circumstanțe suspecte. Suntem îngrijorați și sperăm să putem intra în legătura cu Ileana pentru a ne confirma că ea și fiul ei este în siguranță” a declarat Shannon Marchesani, de la Persoane Dispărute din Estul Sussex-ului.

Polițiștii din Anglia au făcut un apel la toți cei care citesc știrea apărută în ziarele din Marea Britanie să sune la numărul de urgență.

ACTUALIZARE

Conform unor informații de ultimă oră se pare că familia tinerei știe unde se află aceasta. De altfel ea a mers la poliție pentru a spune motivele pentru care a plecat de la domiciliu. Se pare că acestea sunt legate de anumite divergente cu bărbatul cu care locuia.

1 COMENTARIU

  1. „Polițiștii din Anglia au făcut un apel la toți cei care citesc știrea apărută în ziarele din Marea Britanie să sune la numărul de urgență.” adica toate persoanele din UK care citesc stirea sa sune la numarul de urgenta ? Si ce sa le zica la politisti? Ca au citit stirea ? Jurnalisti de maramu ce sunteti voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.