ACTUALIZARE / DECIZIE CONTESTATĂ – DNA Cluj se crede mai presus de Dumnezeu…

3
4694

DECIZIE CONTESTATĂ Procurorii Direcției Naționale Anticorupție Cluj au contestat, în această după-masă, decizia instanței clujene de a-l lăsa liber pe Cătălin Cherecheș pentru a participa la înmormântarea Înaltpreasfințitului Justinian Chira. Contestația a fost depusă de către aceștia în jurul orei 16:00, “coincidență”, fix ora la care se termină activitatea de lucru… 

 

Procurorii DNA Cluj nu au fost de acord cu cererea lui Cătălin Cherecheș nici în sala de judecată a Tribunalului, opunându-se și atunci. Doar că magistrații au considerat să respecte drepturile constituționale și umane ale primarului ales al municipiului Baia Mare, acceptând cererea sa. Pentru că legea permite, procurorii au contestat decizia magistraților și s-au împotrivit astfel unui drept fundamental al primarului ales al municipiului Baia Mare, acela de a avea acces la viața spirituală. Mai exact procurorii DNA nu au fost de acord cu participarea lui Cătălin Cherecheș la înmormântarea ÎPS Justinian Chira. Știind că funeraliile au loc joi, 3 noiembrie, începând cu ora 11:30, cei de la DNA Cluj au declarat contestația la Curtea de Apel Cluj tocmai la orele 16:00, la finalul zilei de lucru, pentru a vicia dreptul lui Cătălin Cherecheș de a participa la serviciul religios de înmormântare al Înaltpreasfințitului…

DECIZIE CONTESTATĂ TRIBUNALUL CLUJ A DECIS chereches justinian chira

Special pentru această cerere, aparent minoră, ieri, la Tribunalul Cluj, a apărut tocmai șefa DNA Cluj, Anca Gabriela Marincean, pentru a combate cererea lui Cherecheș de a i se permite să aducă un ultim omagiu unuia dintre cei mai iubiți ierarhi ai Bisericii Ortodoxe.

Totuși, este posibil ca magistrații Curții de Apel Cluj să dea termenul de judecare a contestației pentru joi dimineață la prima oră, astfel încât Cătălin Cherecheș să poată să fie prezent în fața instanței iar mai apoi, după o decizie pozitivă de respingere a contestației DNA, să se întoarcă până la orele 12:00 la Catedrala Episcopală din Baia Mare pentru a putea lua parte la înmormântare.

Cu toată bunăvoința, concluzia este una simplă: DNA se „joacă” cu sfinții. Dar instanțele divine sunt pentru toți…

ACTUALIZARE / Șoc pentru DNA în dosarul Cherecheș

Curtea de Apel Cluj a dat termen de judecare a contestației depusă de procurorii DNA pentru mâine dimineață la ora 09:00, termen la care va fi prezent în sala de judecată și Cătălin Cherecheș.

În cazul în care decizia Tribunalului Cluj va rămâne definitivă, magistrații respingând contestația DNA-ului, primarul ales al municipiului Baia Mare se va întoarce de urgență acasă pentru a participa la înmormântarea ÎPS Justinian Chira.

ActualMM

Citește și: Tribunalul Cluj a aprobat cererea de eliberare din arest la domiciliu, pentru câteva ore, a lui Cătălin Cherecheș, pentru ca primarul ales să poată participa la slujba de înmormântare a Înaltpresfințitului Justinian Chira

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. NU AM CUVINTE, SA VA CATALOGHEZ ….STIMATI…. DE LA DNA…!!CE A FACUT ACEST OM??!! ADICA VOI LASATI LIBERI SA CIRCULE CRIMINALII, TÂLHARII, VIOLATORII???!! LA EL NU I ATI PERMIS …COMFRUNTAREA…CU DENUNTATORUL,RECIDIVIST!! BAIMARENI! DESTEPTAREA! GATA CU ATATA NESIMTIRE!! SA IESIM AFARA SI SA LE ARATAM , ACESTOR …ANIMALE HIDOASE,CA NU SUNTEM …BATAIA DE JOC A LOR!! NOI…..PUTEM TRAI FARA ASA …SPECIMENTE…..DAR EI NU POT TRAI FARA NOI!! SA SE RESPECTE LEGILE TARII DE TOATA LUMEA! SA SE RESPECTE ….CE S A VOTAT LA …REFERENDUM…300 PARLAMENTARI!!

  2. Sa ne intelegem: deci DNA e rau doar cand ii atinge interesele d-lui Chereches?
    Dar e bun cand se ia de Ponta si de PSD?
    Hahalelelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.