ACTUALIZARE – AVERTIZARE NOWCASTING – Cod galben de grindină, ploi și vijelii în Maramureş

0
1560

AVERTIZARE Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting COD GALBEN de grindină, ploi și vijelii, pentru mai multe zone din ţară:

AVERTIZARE Până la ora 17:00 se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula local 20-25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni în judeţele Buzău, Vrancea, Alba, Sălaj, Constanţa şi Hunedoara.

Tot până la ora 17:00 în Maramureș se vor semnala ploi cu caracter de aversă care vor depăşi 20-25l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vântului în Borșa, Vișeu de Sus, Moisei, Poienile de Sub Munte, Repedea, Săcel.

ACTUALIZARE Se instituie COD GALBEN până la ora 20:45 în Maramureș: Cavnic, Băiuț, Budești, Desești, Giulești, Ocna Șugatag, în Bistrița-Năsăud: Sângeorz-Băi, Măgura Ilvei, Maieru, Poiana Ilvei, Rodna;în Satu Mare: Apa, Bârsău, Crucișor, Culciu, Homoroade, Medieșu Aurit, Pomi, Valea Vinului.
Se vor semnala ploi cu caracter de aversă care vor depăşi 20 … 25 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vântului,

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.