ACTUALIZARE 6 – SINUCIDERE: Un angajat al ISU Maramureş s-a împuşcat mortal folosind o armă de vânătoare (VIDEO)

0
578

Sinucidere în localitatea maramureşeană Vişeu de Sus. Un angajat al Detaşamentului de Pompieri din localitate s-a împuşcat mortal în inimă. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a folosit arma de vânătoare pentru a-şi lua viaţa. Până în acest moment nu se cunosc împrejurările care l-au determinat pe bărbat să recurgă la un astfel de gest. Fiul bărbatului şi-a serbat majoratul în cursul acestei nopţi.

ACTUALIZARE 1

Potrivit reprezentanţilor IPJ Maramureş, s-a constituit o echipă complexă de criminalişti, procurori şi reprezentanţi AEST care este în acest moment în drum spre Vişeu de Sus. De asemenea, Viorica Marincaş, comisar şef IPJ Maramureş, a declarat că angajatul ISU deţinea legal arma de vânătoare.

ACTUALIZARE 2

„Un subofiţer al Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus, din cadrul I.S.U. “Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş,  a fost găsit decedat, în locuinţa sa, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 15.02.2014.

Subofiţerul a fost găsit de către cadre ale subunităţii, care l-au căutat la domiciliu, pentru că nu se prezentase la serviciu în această dimineaţă. I.P.J. Maramureş a demarat o anchetă. Din primele cercetări, reiese că victima s-ar fi împuşcat în zona inimii, cu o armă de vânătoare proprietate personală, deţinută legal.

Subofiţerul avea 45 de ani, iar la testările psihologice obligatorii a fost găsit apt pentru serviciu. Victima avea doi copii, de 13 şi 18 ani şi divorţase în anul 2013”, a declarat Conel Băbuţ, purtător de cuvânt al ISU Maramureş.

ACTUALIZARE 3

Din câte se pare, victima ar fi lăsat un bilet de adio prin care şi-a motivat gestul sinucigaş.

ACTUALIZARE 4

Pompierul era membru AJVPS Maramureş. Cazul a fost preluat de Parchetul militar Oradea.

ACTUALIZARE 5

Potrivit declaraţiilor făcute de către tatăl victimei, bărbatul şi-a luat zilele din cauza fostei neveste, care l-a părăsit pentru un alt bărbat în perioada Crăciunului. Victima locuia într-o casă separat de tatăl său, iar în cursul dimineţii colegii de serviciu s-au dus acasă la tatăl lui pentru a-l anunţa că fiul său nu venise la serviciu dimineaţă.  Tatăl, împreună cu colegii, au venit la casa acestuia şi l-au descoperit pe pompier căzut la pământ. Avea o mână sub cap, era cu faţa în sus şi avea arma de vânătoare între picioare.

Tatăl victimei a mai declarat că, azi noapte, la majoratul băiatului cel mare, bărbatul i-ar fi spus fostei soţii să danseze cu el un ultim dans.

ACTUALIZARE 6

Cadavrul a fost transportat la Medicină Legală. În momentul în care trupul neînsufleţit al bărbatului a fost scos afară, sătenii au vociferat la adresa fostei neveste. Fosta soţie e grefier la Tribunalul Maramureş.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.