ACTUALIZARE 4 / CRIMĂ ÎN BAIA MARE – Desfășurare de forțe: 1.000 de polițiști pe urma criminalului fețiței de 5 ani, violată și ucisă în zona Combinatului

12
10520

CRIMĂ ÎN BAIA MARE O tragedie de proporții s-a petrecut azi noapte în zona Combinat din municipiul Baia Mare. Potrivit primelor informații, se pare că o fetiță de numai 5 ani a fost violată și ucisă cu brutalitate.

Potrivit unor martori, fetița a dispărut de acasă în cursul zilei de ieri, 30 aprilie. Cum aceasta nu s-a întors, s-a pornit de urgență în căutarea ei. Din păcate, spre miezul nopții, fetița a fost găsită moartă în zona Combinatului. Se pare că aceasta a fost violată și mutilată până la moarte.

Autorul oribilei crime nu a fost încă găsit. Procurorii băimăreni cercetează cazul. Vom reveni cu amănunte.

Actualizare 1

Poliţiştii se află la această oră la locul unde a fost găsit trupul neînsufleţit al micuţei. Se aşteaptă totodată sosirea echipelor de criminalişti. Aceştia vor continua cercetările sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Părinţii au fost transportaţi la spital după ce au aflat grozăvia petrecută cu fetiţa lor şi au necesitat îngrijiri medicale datorită şocului primit.

Actualizare 2

Criminologul Dan Antonescu a vorbit la Antena 3 despre profilul posibilului criminal şi nu exclude posibilitatea ca acesta să fie un minor.

Poliţia a împânzit zona Combinatului, unde fetiţa a fost găsită. Dar autorul crimei e de negăsit. Fetiţa a dispărut de casă luni în jurul prânzului şi a fost găsită în noapte, fără suflare, torturată şi violată. Oroarea a indignat întreaga comunitate de romi din care fetiţa făcea parte.

Imaginea în care aparţinătorii au găsit trupul dezbrăcat şi mutilat al fetiţei

Dan Antonescu, renumit criminolog, a vorbit despre presupusul făptaş şi nu exclude posibilitatea ca acesta să fie un minor: “Putem lua în calcul persoane de vârste mici. De la 8-9 ani. Este incredibil de la ce vârste au început să comită aceste fapte. Sunt şi copii care comit atrocităţi. E voba despre lipsă de educaţie, de supraveghere, teribilism”, scrie jurnalistul Vasile Dale.

După părerea criminologului, autorul faptei ar putea avea probleme psihice: “Nu pot să mă pronunţ dacă e matur sau adolescent. E clar că are probleme psihice”.

 

Actualizare 3:

 

Legiștii au confirmat faptul că fetița a fost abuzată sexual de către atacator. Mai mult, se pare că acesta nu s-a mulțumit cu atât: i-a zdrobit pur și simplu craniul fetiței de numai 5 ani.

Se pare că anchetatorii maramureşeni au un prim suspect: un fost preot de aproximativ 50 de ani! Bărbatul a mai fost văzut în cartierul mărginaș al orașului Baia Mare.

Potrivit libertatea.ro, unul dintre localnici le-a spus anchetatorilor că în seara dispariției Esterei, copila care se juca în fața blocului în care locuiește, a fost văzut un bărbat cu semnalmentele suspectului care ar fi plecat cu micuța ținând-o de mână.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Maramureş a declarat la Antena 3 că nu confirmă şi nici nu infirmă informaţia potrivit căreia un prim suspect în cazul crimei din Baia Mare este un fost preot.

La acest moment nu va pot confirma sau infirma această informaţie. Colegii mei verifică toate pistele posibile. Nu vă pot spune cu certitudine despre un eventual suspect. Vă pot spune că de aseară, colegii de la Parchetul Maramureş, ajutaţi de poliţia juduciară şi medicii legişti depun o muncă asiduă pentru identificarea autorului sau autorilor. Se continuă identificarea altor martori, sunt mai multe piste pe care se lucrează şi pe care colegii noştri le verifică astfel ca în scurt timp să fie identificat autorul teribilei crime”, a spus Bogdan Gabor, purtator de cuvânt al Parchetului Maramureş.

 

Actualizare 4:

Fetița ar fi fost ademenită cu bomboane, concluzionează anchetatorii. Printre suspecți se numără și un pedofil eliberat recent. Chiar dacă cercul de suspecți este amplu, până în acest moment nu s-a făcut nici o reținere. Poliția este pe jar, asta și sub influența opiniei publice care taxează pe rețelele de socializare autoritățile. Dan Antonescu, psiholog criminalist, a declaratpentru Observator.tv că anchetatorii ar trebui să ia la puricat pe cei din zonă cunoscuți după acelați mod de operare. Acesta își aduce aminte de un caz tras la indigo, chiar în zona Baia Mare – Baia Sprie, al cărui autor ar fi fost eliberat între timp.

23 de suspecți. Peste 1.000 de polițiști. Două centre de comandă, unul în Baia Mare, altul în capitală. Cei mai buni ofițeri judiciariști trimiși în Baia Mare de către șeful Poliției Române. Au trecut mai bine de 24 de ore de la tragedie. Părinți sfâșiați de durere, frați care vor avea nevoie de consiliere psihologică pentru a putea depăși trauma. Fetiță de 5 ani violată, desfigurată și omorâtă. Criminalul este încă în libertate. Autoritățile caută cu disperare. Opinia publică fierbe și așteaptă cu sufletul la gură găsirea celui care a fost în stare de o asemenea atrocitate.

 

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

Sursă video: Vasile Dale

Te-ar mai putea interesa

Loading...

12 COMENTARII

    • Dictator , protestatar ,criminal , corupt ,libidinos , abject , violator , terorist , mostruos , preot ………este domnul barbat . Trebuie sa le spunem – domni- caci altfel ne ucid.Ies din femeie cum ies dejectiile . Mama il strange la piept ,ii sterge dejectiile , ii da lapte de la sânul ei , ii da seva , somn din somnul ei si inteligenta din inteligenta ei ….. .Cand ajunge mare , spurcaciunea isi pune patrafirul peste porcoi si ne vorbeste de Dumnezeu ;un Dumnezeu al turbarii hormonale barbatesti….. Barbate ,Ma cct pe Toate , pe iubirea si pe Dumnezeii tatii si mamii voastre ! Am plecat in alta lume unde sunt valori morale supreme : Pace si liniste-n suflet ,unde bunurile se-mpart in mod egal , unde animalele au hrana suficienta si diversificata , acoperis , ingrijirea si compasiunea noastra, unde nu mai este violator si criminal de Diavol, unde voi fi Dumnezeul vietii mele.Amin!

  1. Câte mii de euro, din banii nostrii, va primii autorul faptei prin bunăvoința ministrului Tudorel Toader?

  2. Indiferent ce minoritate este e doar un biet copil ucisă cu sânge rece.criminalul este in libertate si oricand poate lovi din nou

  3. PSD e vinovat! pentru legile lor de cacat care eliberează astfel de oameni! voi care ați votat PSD sunteți vinovați pentru fetiță!

  4. 1000 de politisti sunt pe urmele criminalului ???? Si trupul a fost gasit tot de membrii familiei ? Rusine autoritatilor !

  5. Din pacate nu mai putem lua ca gluma ceea ce a scris domnul doctor mai sus. Prin „bunavointa” d-lui Tudorel Toader, ceea ce a afirmat domnul doctor este o realitate crunta a zilelor noastre….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.