ACTUALIZARE 2: ADMINISTRAȚIE – Viceprimarul Istvan Ludescher, internat în spital cu lovitură la cap

3
3107

Istvan Ludescher, viceprimar al municipiului Baia Mare, a fost internat la spital. Conform unor informații primite pe surse, el ar fi căzut în casă și s-a lovit la cap.

Așa se explică și absența lui de la ședința de Consiliu Local care a avut loc azi.

Deocamdată nu știm care este cauza căzăturii și nici starea lui actuală.

Actualizare 1: Se pare că starea viceprimarului Istvan Ludescher nu este tocmai bună, el fiind internat la Reanimare de mai bine de 12 ore. El a căzut aseară și tot atunci a fost dus la spital. Și-a mai revenit, se poate comunica cu el dar este în continuare ținut sub observație.

Actualizare 2: Istvan Ludescher s-a născut în 15 septembrie 1941 și este viceprimar din anul 2000, după ce în perioada 1990- 1992 a fost membru în consiliul primarului și din 1992 pînă în 2000 a făct parte din Consiliul Local Baia Mare. După condamnarea lui Cristian Anghel a fost, în perioada 2010 – 2011, primar interimar.

Știre în actualizare

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Nu are absolut nici o problema Ludy bacsi! A alunecat in baie si s-a lovit de pian! Si a amintit cu greu dupa cazatura cum a ajuns in acea baie!

  2. Poate ii un semn ca sa-si dea demisia ca nu prea am auzit sa fi facut ceva pureci pentru orasul asta.Sau el o fi contribuit direct la cele 6 600 de locuri noi de munca pe care inca nu le simte nimeni,doar poate ceva functionarasi frecatori de menta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.