ACȚIUNI DE WEEKEND A POLIȚIȘTILOR– Combaterea prostituției în Baia Mare, verificarea cluburilor de noapte, autoturisme oprite și verificate

0
469

ACȚIUNI DE WEEKEND A POLIȚIȘTILOR    În perioada 23 – 25 martie a.c. poliţiştii maramureşeni au organizat acţiuni punctuale pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

În cadrul acţiunilor organizate, pentru neregulile constatate au fost aplicate 44 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 48 700 lei. De asemenea, în această perioadă s-a intervenit la peste 60 de evenimente de natură judiciară sau privind siguranţa publică şi rutieră.

În municipiul Baia Mare au fost organizate acţiuni pentru combaterea prostituţiei şi pentru verificarea respectării de către agenţii economici care au ca obiect de activitate „cluburi de noapte” a legislaţiei comerciale şi a celei privind sistemele de pază.

Pentru a preveni producerea de evenimente rutiere cauzate de şoferii care nu ţin cont de restricţiile legislaţiei în vigoare, poliţiştii Secţiei 6 Sarasău, Secţiei 2 Bogdan Vodă, Seini, Secţiei 1 Groşi şi de la Şomcuta Mare au organizat în acest week-end acţiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Au fost verificate peste 90 de autovehicule care se deplasau pe drumurile publice de pe raza judeţului şi, pentru neregulile constatate, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 17 000 de lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut un permis de conducere şi au retras trei certificate de înmatriculare.

La Seini, poliţiştii au depistat un bărbat care transporta cantitatea de 600 kg porumb, fără a deţine documente de provenienţă.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.