ACȚIUNE IPJ ȘI RAR LA SĂLIȘTEA ȘI VIȘEU DE SUS – Au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale

0
128

ACȚIUNE IPJ ȘI RAR LA SĂLIȘTEA ȘI VIȘEU DE SUS Poliţiştii rutieri acţionează zilnic pe drumurile publice din judeţ. Asta, pentru a preîntâmpina producerea de accidente de circulaţie şi victimizarea participanţilor la traficul rutier. 

Pentru că autovehiculele cu defecţiuni tehnice reprezintă un pericol în trafic, poliţiştii din Săliştea de Sus au desfăşurat ieri o acţiune împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş pe D.J.186. În două ore de acţiune au fost verificate 18 autovehicule.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 3 000 de lei iar într-un caz s-a dispus retragerea certificatului de înmatriculare.

Şi poliţiştii din Vişeu de Sus au verificat 31 de autovehicule în cadrul unei acţiuni organizate ieri pe drumurile publice de pe raza de competenţă. Au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, dintre care şapte pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură complementară s-a dispus reţinerea unui permis de conducere şi retragerea a două certificate de înmatriculare. Valoarea amenzilor aplicate la Vişeu de Sus a fost de aproximativ 6 000 de lei.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.