ACȚIUNE DE WEEKEND ÎN MARAMUREȘ – 130 de șoferi opriți, 5 permise reținute și amenzi în valoare de de 15.000 de lei

0
445

ACȚUNI DE WEEKEND ÎN MARAMUREȘ   În perioada 1-3 iunie, poliţiştii rutieri maramureşeni au derulat mai multe acţiuni punctuale pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi sporirea siguranţei participanţilor la traficul rutier.

Poliţiştii au urmărit respectarea normelor rutiere în special de către conducătorii auto în ceea ce priveşte regimul de viteză, utilizarea centurii de siguranţă, conducerea sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, deţinerea inspecţiei tehnice periodice etc.

Poliţiştii au controlat peste 130 de autovehicule iar în urma verificărilor au aplicat 39 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 15000 de lei.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce cinci permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii au constatat opt infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice: trei de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, câte două de conducere fără permis şi refuz de prelevare mostre biologice de sânge şi o conducere a unui autovehicul neînmatriculat, pe numele celor care le-au comis fiind întocmite dosare penale.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.