ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR BĂISPRIENI – Combaterea depășirilor neregulamentare și a neacordării de prioritate au fost în prim-plan

0
319

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR BĂISPRENI  Poliţiştii rutieri desfăşoară zilnic activităţi de impunere a legii şi de conştientizare a participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale.

Ieri, 26 iunie, poliţiştii din Baia Sprie au desfăşurat activităţi axate în special pe combaterea depăşirilor neregulamentare şi a neacordării priorităţii de trecere.

Astfel, au fost supravegheate drumurile publice din oraş, au fost controlate mai multe autovehicule şi ca urmare a încălcării normelor rutiere au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 3 500 de lei. Doi şoferi care au efectuat depăşiri neregulamentare au rămas fără permisele de conducere.

Poliţiştii rutieri împreună cu cei de ordine publică vor fi prezenţi pe principalele artere de circulaţie din judeţ pe tot parcursul săptămânii pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale şi pun astfel în pericol siguranţa traficului rutier.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.