ACCIDENTE – Un elev de 13 ani accidentat in Baia Mare. La Sighet, o fetita de 9 ani accidentata pe trecerea pentru pietoni

1
176
arhiva

În data de 08 mai 2012, ora 10,00, pe strada Progresului din Baia Mare a avut loc un eveniment rutier cu victimă. Un elev de 13 ani, din Baia Sprie, s-a angajat în traversarea străzii, în calitate de pieton, printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. Băiatul a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus în direcţia străzii Vasile Alecsandri, de către Ramona B., de 30 de ani, din Baia Mare. Pietonul neatent a fost accidentat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu etilo-test, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări urmând ca la finalizare să se propună soluţia legală corespunzătoare.

La Sighetu Marmaţiei, o fetiţă de 9 ani a fost victima unui eveniment rutier

Biroul Rutier Sighetu Marmaţiei cercetează un eveniment rutier care a avut loc ieri, 8 mai, a.c., la ora 17,00. Crina T., de 38 de ani, din Sighet Marmaţiei conducea un autoturism pe strada Bogdan Vodă din municipiu, venind dinspre Vadu Izei. Imediat după intersecţia cu strada Dimitrie Bolintineanu, la trecerea pentru pietoni, a surprins şi accidentat o minoră de 9 ani, din Sighetu Marmaţiei, care traversa strada regulamentar pe marcajul trecerii pentru pietoni, semnalizată regulamentar. Fetiţa a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind „zero”.  În cauză continuă cercetările urmând ca după încheierea acestora să se ia măsura legală care se impune.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. la trecerea accea de pietoni au fost mereu accidente chiar si mortale pt ca nu-ti opreste nimeni si se circula cu viteza de 20 ani nimeni din consiliul local nu a facut nimic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.