ACCIDENTE – Trei evenimente rutiere s-au produs la Oarta de Sus, Sacalaseni si Baia Mare

0
144
arhiva

În data de 09.04.2012, ora 16,26, pe drumul comunal Oarţa de Sus, a avut loc un eveniment rutier cu victimă. Vasile H., de 52 ani, din Oarţa de Sus, se deplasa cu o bicicletă şi, din cauză că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, pe o porţiune a drumului în pantă, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un şanţ betonat unde s-a lovit cu capul de beton. Victima a fost transportată la spital cu răni grave. În cauză continuă cercetările în urmând a se lua măsuri legale.

O soferita s-a izbit cu masina de un stalp in incercarea de a evita un animal aparut din senin pe sosea

Ieri seară, ora 23, 00, între localităţile Săcălăşeni şi Coaş, s-a produs un accident de circulaţie. Evenimentul rutier a avut loc pe D.J. 182/B, în timp ce Roxana S., de 20 ani, din Baia Mare, conducea către comuna Remetea Chioarului un autoturism. În încercarea de a evita un animal care a apărut brusc pe partea carosabilă, conducătoarea auto a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe partea carosabilă unde a intrat în coliziune cu un stâlp de telefonie de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care a fost transportată la spital. În cauză se efectuează cercetări în continuare în vederea soluţionării cauzei.

Scuterist accidentat de un sofer neatent in Baia Mare

Tot ieri, la ora 09,00, pe B-dul Unirii din municipiul Baia Mare, Maria B.,  de 22 ani, din Ruscova, se afla la volanul unui autoturism pe care-l conducea dinspre strada Gheorghe Bilaşcu către B-dul Bucureşti. Autoturismul se afla pe banda a II-a, în coloană la semafor şi la punerea în mişcare, a schimbat direcţia de mers înspre dreapta, de pe o bandă pe alta dar nu s-a asigurat şi a produs un accident. Autoturismul a intrat în coliziune cu un motociclu, condus regulamentar pe banda I, în aceeaşi direcţie de mers, de către Augustin I., de 39 ani, din Baia Mare. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motociclului, care a fost transportat la spital. În momentul producerii accidentului conducătorii vehiculelor nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice iar conducătorul motociclului purta cască de protecţie. Se continuă cercetările.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.