ACCIDENT TERIBIL LA BORŞA – Un bărbat de 59 de ani a murit după ce a căzut cu parapanta în zona pârtiei de schi

0
1692

ACCIDENT TERIBIL LA BORŞA Incident mortal  în zona pârtiei de schi a oraşului Borşa. Un cetăţean australian de origine română, în vârstă de 59 de ani, a murit, miercuri, 30 august, după ce a căzut cu parapanta.

ACCIDENT TERIBIL LA BORŞA Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Maramureş, Ioana Cătană, a declarat că un echipaj medical a efectuat 40 de minute manevre de resuscitare, după care s-a declarat decesul bărbatului.

Loading...

„Un bărbat de 59 de ani, cetăţean australian de origine română, a decedat după ce a căzut cu parapanta în zona pârtiei de schi din oraşul Borşa.

La faţa locului a intervenit un echipaj al SAJ Maramureş care a efectuat timp de 40 de minute manevre de resuscitare, după care a fost declarat decesul bărbatului.

Iniţial s-a luat în calcul intervenţia unui elicopter SMURD la care s-a renunţat după ce medicii au constatat că bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, a spus Cătană, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat la rândul său că poliţiştii investighează cauzele care au dus la acest incident.

ActualMM

citeşte şi ARINIŞ – Doi bărbaţi au furat 1.000 litri de motorină din societatea comercială unde erau angajaţi

PRIMARUL VREA ORGANIZARE FĂRĂ CUSUR – Programul oficial al Festivalului Castanelor 2017, ediția XXV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.