ACCIDENT PE DN 17 – Un autoturism a doborât un stâlp de electricitate iar altul a ajuns în gardul unei case după un impact frontal

0
1501

ACCIDENT PE DN 17  Accidentul s-a produs în această dimineață, pe DN17, pe raza localității Podirei. Au fost implicate două autoturisme, care s-au lovit frontal. Din primele informații reiese că un bărbat mai în vârstă din Chintelnic a mers până în Podirei să ducă pe cineva cu mașina acolo, a lăsat persoana respectivă într-o parcare, iar când a vrut să întoarcă a fost lovit în plin de autoturismul condus de un tânăr.

În urma impactului puternic, unul dintre autoturisme a ajuns în gardul unei casei, după care s-a întors cu roțile în sus într-un cap de pod. Autoturismele sunt la distanță de 100 de metri una de alta. Unul dintre autoturisme a rupt un stâlp de electricitate, scrie Bistrițeanul.ro.

Deși autoturismele s-au transformat în niște mormane de fier, nimeni nu a fost grav rănit. La fața locului au intervenit o descarcerare, un echipaj de prim ajutor, unul de terapie intensivă mobilă și o ambulanță.

ACCIDENT PE DN 17

Tânărul care a condus unul dintre autoturismele implicate în accident spune că l-a văzut pe bărbatul în vârstă cum iese din parcare, a tras stânga să-l evite, iar când a văzut că nu poate face nimic s-a panicat și a apăsat pe accelerație în loc de frână, impactul fiind astfel unul foarte puternic.

ACCIDENT PE DN 17

Se pare că tânărul implicat în accident are 19 ani și este din Căianu Mic. Acesta avea permis de conducere de mai puțin de un an. Celălalt șofer are 75 de ani și este din Chintelnic. Cei doi erau singuri în autoturisme.

„Băiatul asta a venit de către Bistrița, dar era foarte departe, cred că a intrat în depășire la altul, cu viteză foarte mare. Eu cu botul mașinii eram lângă linia de mijloc și el mi-o luat fața, dar s-o intimidat și o rămas cu piciorul blocat pe accelerație. Dacă era un om mai cu experiență…”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, unul dintre șoferii implicați în accident.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.