ACCIDENT: O masina de politie a intrat sub un TIR pe DN7 (VIDEO)

5
801

O mașină de poliție, în care se aflau doi polițiști și persoană pe care o transportau la București, a intrat azi dimineaţa, într-un TIR condus de un sătmărean. Accidentul a avut loc în jurul orei 7:30 pe DN 7, la Morărești, în judeţul Argeş. Potrivit presei locale, cei doi poliţişti se aflau în misiune şi ar fi trebuit să ajungă la institutul „Mina Minovici” din Bucureşti, pentru o expertiză medicală.

În urma impactului, cele trei persoane din mașina Poliției au fost rănite, la fața locului intervenind două ambulanțe și un echipaj pentru descarcerare. Unul dintre polițiști se află în stare gravă. Sătmăreanul care conducea tirul implicat în accident susţine, potrivit presei locale, că n-a avut cum să evite impactul. „Eu coboram, iar maşina poliţiei urca. În curbă a derapat şi a intrat în mine.

Am încercat să-l evit, dar n-am reuşit. Avea vi­te­ză, dar nu exagerat de ma­re. Nu avea girofarul în func­ţi­u­ne. Unul dintre poliţişti era ră­nit la picior, iar pe celălalt nu l-am vă­zut, dar nu era sânge, nu era sigur ceva grav“, a spus careianul David Ro­land, citat de curierul.ro.

Oameni legii e­fec­tu­ea­­ză verificări pentru sta­bilirea ca­u­zelor exacte care au con­dus la producerea ac­ci­den­­tului rutier.

Sursa: text si foto: Adevarul.ro.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. cică are loc un accident de circulaţie în circumstanţe suspecte şi mor trei poliţişti. se constituie o echipă operativă de anchetă sub coordonarea unui procuror de caz şi printre primele măsuri se dispune o reconstituire. aşa că mai mor trei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.