ACCIDENT LA DUMBRĂVIȚA – Locuitorii rămân fără curent după ce un Mercedes a doborât un stâlp

6
1700

ACCIDENR LA DUMBRĂVIȚA Un nou accident s-a produs în dimineaţa zilei de vineri, 14 decembrie. De data aceasta evenimentul rutier s-a petrecut pe DN 18B, în zona podului de la Dumbrăviţa.

Un şofer  a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducea şi a intrat direct într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt.

În zonă furnizarea energiei electrice este oprită. Reprezentanţii Electrica se află la faţa locului pentru înlocuirea stâlpului. Se pare că doar pe la prânz se va relua furnizarea energiei.

Sursă info și foto: VasileDale.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

6 COMENTARII

  1. …nu masina este de vina,de vina este gunoiul care o conduce,eu i-as pune sa plateasca toate daunele,stalp,stres locuitori pentru lipsa curent,posibil aparate casnice care s-au stricat,numai asa vor putea fi responsabilizati ghertzoii si vitezomanii pe care nu-i intereseaza de nimic,platesc un rahat de amenda si gata!

    • La tine in sat nimeni nu are masina? Altfel ar trebui sa stii ce e RCA si de ce se plateste pt fiecare masina care circula pe drumurile publice.

  2. ciomule,tu esti mai prost decat prevede legea,ce scriu eu si ce intelegi tu,vrei sa-ti desenez ce-am scris?poate asa vei intelege ce-am vrut eu sa transmit prin comentariul meu.

    • Daca si la desen te pricepi ca la scris si citit, mai bine lasa… Eu am raspuns exact la ce ai scris tu, dar tu nu stii sa citesti nici ce ai scris tu, nici ce am scris eu. Repet, rolul RCA e tocmai acela de a acoperi daunele provocate de soferi, deci aberatiile debitate de tine nu au niciun sens, de platit plateste asiguratorul, nu vinovatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.