ACCIDENT ÎN TIMPUL UNEI ”LINIUȚE”? – Trei mașini avariate după un accident teribil în Vișeu de Jos (FOTO)

2
701

Un accident de circulatie s-a prouds intre localitatile Boicicoel si Viseul de Jos. Soferul unui autoturism VW Passat de culoare gri nu s-a asigurat la iesirea de pe drumul judetean in drum national 18. A fost izbit de un autoturism VW Borra, de culoare neagra, care circula regulamentar pe drumul prioritar dinspre Leordina spre Viseu de Sus. Dacă ar fi sa luăm de bune ceea ce  spun martorii oculari ai accidentului, atunci ar reiesi ca desi circula pe drumul prioritar soferul VW Borra ar fi fost angrenat într-o întrecere nebună, o liniuță,  cu un BMW 530.

Dar sa trecem la relatarea oficiala. Soferul care circula regulamentar pe DN18 nu a putut evita impactul cu autoturismul VW Passat ce nu i-a acordat prioritate de trecere. L-a lovit in partea stanga, apoi l-a aruncat in autoturismul BMW parcat regulamentar  în zonă.

Să sperăm că polițiștii vor face lumină în acest caz și cei vinovați vor fi trași la răspundere în conformitatea cu legislația în vigoare.

(Claudiu Ban, corespondent ActualMM.ro în Maramureșul Istoric

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Claudiu Ban oare a trecut prin scoala generala? Cred ca daca dau unui copil de clasa a IV-a sa scrie un astfel de text il scrie corect. Vai de el corespondent.

  2. vad ca nici pana azi nu s-a obosit nimeni sa corecteze un text plin de greseli gramaticale. Credeam ca actualmm e intretinut de profesionisti.(Credeam)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.