ACCIDENT GRAV – Şase persoane rănite după ce o maşină a intrat într-o căruţă. Şoferul, lovit cu o bâtă

0
443

ACCIDENT GRAV Șase persoane au fost rănite, patru fiind transportate la spital, joi seara, în urma unui accident rutier produs în judeţul Alba, după ce o autoutilitară a lovit din spate o căruţă, şoferul reclamând poliţiştilor că a fost lovit, apoi, cu o bâtă de una din victime, scrie mediafax.ro

ACCIDENT GRAV Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, un accident s-a produs pe DJ 107, pe raza localităţii Căpâlna, după ce o autoutilitară a lovit din spate o căruţă.

Şoferul a spus poliţiştilor că după accident a fost lovit cu un obiect contondent de către un bărbat care se afla în căruţă.

Conflictul a fost stins la scurt timp, odată cu apariţia poliţiei, accidentul fiind semnalat prin 112 de către un participant la trafic. Potrivit unor martori, şoferul ar fi fost lovit în cap.

”Şoferul a acuzat că a fost lovit, după accident, cu o bâtă. Autoutilitara pe care o conducea este înmatriculată în judeţul Sibiu, iar poliţiştii verifică dacă atelajul a fost semnalizat corespunzător”, potrivit IPJ Alba.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, în urma accidentului au fost rănite uşor şase persoane, şoferul autoutilitarei şi cinci aflate în căruţă, între care şi un copil de 12 ani.

”Patru persoane, între care şi copilul, au fost transportate la Spitalul din Blaj. Celelalte două au refuzat, primind îngrijiri la faţa locului”, potrivit ISU Alba.

În căruţă se aflau cinci bărbaţi şi copilul de 12 ani. Traficul a fost blocat pe o bandă circa 30 de minute.

sursa

 

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.