ACCIDENT GRAV LA STEJARUL (FOTO/VIDEO) – Un șofer a spulberat o căruță și s-a răsturnat în porumb

5
5683
Un accident grav s-a petrecut în seara Zilei Naționale a României pe Drumul Național 1 C Baia Mare- Dej.

 Evenimentul rutier s-a petrecut în apropiere de Stejarul. Un autoturism se pare că nu a observat căruța care circula pe drumul european, relatează Vasile Dale, izbind-o din plin. Autoturismul a părăsit apoi partea carosabilă și s-a oprit într-un lan de porumb.
Conducătorul auto a fost rănit și a fost preluat de un echipaj medical care l-a transportat la spital. Căruța a fost distrusă în totalitate, dar căruțașul a avut noroc și a scăpat teafăr.
Loading...

VEZI VIDEO:

Sursă info.

Credit foto: Andrei Pop

5 COMENTARII

  1. astia cu strafurile ar trebui bagati in puscarie ! pe orice drum sa te deplasezi noaptea cu 3 km/h si fara lumini sau lumini slabe este cima cu premeditare.

  2. Caruta traversa perpendicular pe axul drumului,fara sa se asiguresi a fost lovită in partea din spate, carutasul si calul au fugit de la locul accidentului dar au fost găsiti de politie. Soferul a scăpat nevătămat, nici macar o zgarietura nu a avut, multumim lui Dumnezeu!, desi masina s a rostogolit pe 29 de metri.

  3. As vrea sa ii intreb pe cei responsabili…MAI, sau cine decide, parlamentul de ce nu face o lege in sensul asta,nu sa se preocupe numai de marirea salariilor lor.eu ca sa circul pe drumurile publice trebuie sa am permis,asigurare,ITP (implicit sistem de iluminare), Rovineta.Unul cu caruta sau cu tractorul care circula pe aceleasi drumuri nu trebuie sa aiba NIMIC!!! Oare cand o sa se schimbe ceva la noi ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here