ACCIDENT FEROVIAR – Cel puțin doi morți și alți zeci de răniți în Spania

0
121

ACCIDENT FEROVIAR  Cel puțin două persoane au murit și mai multe au fost rănite, în urma unui accident feroviar care a avut loc în Spania. Trenul, care transporta navetiști, a deraiat, din motive încă necunoscute.

Accidentul a avut loc în regiunea Pontevedra, aflată în nord-vestul Spaniei, în apropiere de granița cu Portugalia. Potrivit El Pais, la bordul trenului se aflau aproximativ 60 de pasageri. Numeroase persoane au fost rănite, însă nu este clar câte au avut nevoie de intervenții echipajelor medicale. Presa spaniolă vorbește despre nouă răniți, însă numărul ar putea să se modifice. Trenul plecase din orașul spaniol Vigo și se îndrepta către orașul portughez Porto.  De astfel, trenul aparținea căilor ferate din Portugalia.

ACCIDENT FEROVIAR

Compania spaniolă pentru infrastructura feroviară a precizat că incidentul a avut loc chiar în apropierea gării, după ce trenul a deraiat de pe şine. Mulți dintre cei aflați în interiorul trenului au reușit să iasă singuri din vagoane. La fața locului au intervenit numeroase echipaje de salvare, în timp ce traficul feroviar a fost întrerupt.

 

Sursă

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.