ACCIDENT DEOSEBIT DE GRAV ÎN GERMANIA – 31 de răniți și 17 persoane dispărute, după ce un autocar a luat foc

0
1041

ACCIDENT DEOSEBIT DE GRAV ÎN GERMANIA Un accident deosebit de grav s-a produs, luni dimineața, pe o autostradă din Bavaria, în sudul Germaniei, după ce un autocar a luat foc. Primele date arată că 31 de persoane au fost rănite și 17 sunt de negăsit, scrie AP.

Poliția germană anunță că mai multe persoane au fost grav rănite în accidentul care a avut loc în apropiere de Muenchberg în Bavaria, scrie Libertatea.

De asemenea, 17 persoane, care ar fi fost în autobuz nu pot fi contactate. Încă nu se știe ce s-a întâmplat cu aceștia, existând însă varianta ca unii dintre ei să fi fost carbonizați în incendiu.

Doi șoferi și 46 de pasageri se aflau în autobuz în momentul producerii accidentului a anunțat, Irene Brandenstein, un purtător de cuvânt al poliției.

Posturile de televiziune germane arată imagini cu autobuzul care a fost mistuit de flăcări și care a fost transformat într-un schelet metalic fumegând.

Autoritățile au intervenit cu elicoptere și ambulanțe, iar traficul pe autostrada A9 a fost închis pe ambele direcții de mers.

Reprezentantul poliției a spus că autobuzul s-a lovit de un camion care staționa din cauza unui blocaj în trafic. Nu există deocamdată informații despre ce s-a întâmplat cu șoferul camionului.

Info şi foto

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.