ACCIDENT DE MUNCĂ – Un tânăr din Bistrița-Năsăud, tată a doi copii mici, și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu un utilaj

0
608

ACCIDENT DE MUNCĂ   Un tânăr și-a găsit sfârșitul, ieri, 25 septembrie, pe Dealul Cocoș din județul Bistrița-Năsăud. Tată a doi copilași mici, acesta lucra pe un utilaj greu. Bărbatul trebuia să repare alunecările de teren de la bazinul pârtiei de schi, doar că utilajul pe care îl manevra s-a răsturnat. Bărbatul a rămas prins în cabina acestuia, decedând pe loc.

Tânărul lucra ca și angajat al unei firme din București. Aceasta preluase lucrările de reparare a problemelor apărute la pârtia de pe Dealul Cocoșului. Mai exact, firma avea de îndreptat terenul și de-l stabilizat, împiedicând astfel alunecările, care au afectat serios pârtia de schi în ultima perioadă, scrie Bistrițeanul.ro.

Doar că, la un moment dat, în timp ce cobora de pe o platformă, s-a făcut balans, și utilajul, de 40 de tone s-a răsturnat. În cabină a rămas prins bărbatul, de 38 de ani, tatăl celor doi micuți. Acesta a decedat pe loc.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani, prins sub un utilaj de 40 de tone. Din păcate, prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Utilajul în cauză a ajuns cu platforma aseară, la pârtia de schi, iar astăzi, în momentul producerii accidentului, muncitorii încercau să-l dea jos de pe platformă, pentru a se putea apuca de treabă.

 

Sursă info și foto: Bistrițeanul.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.