ACCIDENT CU 3 MAȘINI – O autoutilitară, un taximetru și un Logan, implicate într-un eveniment rutier în Bistrița

0
331

Joi seara, în localitatea Sigmir, a avut loc un accident în lanț. Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier. Un taximetru a intrat într-o autoutilitară și un alt autoturism. Șoferul autoutilitarei a fost rănit.

Din primele informații reiese că șoferul unui taximetru se îndrepta către Bistrița pe DJ 151, alături de o autoutilitară, care circula în fața sa, relatează Bistrițeanul.

La un moment dat, șoferul autoutilitarei a încetinit, întrucât autoturismul care circula în fața sa a oprit. Șoferul taximetrului, care era în spate nu a mai apucat să frâneze, lovind autoutilitara și un autoturism care circula regulamentar din sens opus.Șoferul taximetrului spune că din cauza soarelui puternic nu a văzut că autoutilitara din fața sa frânează brusc. Pentru a evita un impact puternic cu autoutiliara, șoferul a tras de volan stânga, lovind și un Logan, condus de o femeie, care venea din sens opus.

Singurul care a fost rănit a fost șoferul autoutilitarei. Acesta acuza dureri în zona unui membru superior. Bărbatul a fost transportat la spital de un echipaj SMURD pentru mai multe îngrijiri medicale.
Loading...

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here