ACCIDENT ASCUNS – O ambulanță a rupt barierele CFR în Crăciunești

8
3300

Încă un eveniment rutier în care a fost implicată o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean, Stația Vișeu de Sus. Asta după ce cu puțin timp în urmă, o altă autospecială sanitară a instituției respective a comis un accident pe raza orașului Baia Sprie.

Martori la evenimentul rutier care a avut loc duminică, 10 aprilie a.c. în localitatea Crăciunești, ne-au relatat că șoferul ambulanței a intrat în plin în barierele coborâte la trecerea peste calea ferată de pe DN 18. Din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime, fiind consemnate doar pagube materiale. Ambulanța a avut cel mai mult de suferit în urma coliziunii cu barierele.

Poate că șoferul n-a observat barierele din cauza neatenției, cu toate că la trecerile de nivel există reguli foarte clare, care trebuie respectate. Nici nu vrem să ne gândim la consecințele care ar fi putut surveni în urma nerespectării acestora.

Din motive care ne scapă, evenimentul de duminică nu a fost mediatizat, lipsind de pe buletinele informative ale poliției. Poate că e bună zicala o mână spală pe alta, dar când au loc două evenimente produse de șoferii aceleiași instituții, normal ar fi fost ca să se spună despre ce e vorba. Tăcând nu ajutăm pe nimeni, dimpotrivă.

G. Ciascai

Te-ar mai putea interesa

Loading...

8 COMENTARII

  1. dar de soferii de ambulanta care conduc cu 100 km prin localitate si cu lumini fara semnale acustice si fara ca sa aiba vreo urgenta stiti? merg asa fara sa tina cont de gropi sau de faptul ca li se incing franele, de parca ar conduce masina dusmanului. nu mai vorbesc de copleraiele dintre ei si asist de pe ambulanta:))

  2. Normal ca nu mai vad barierele ca sunt trecuti de 50 ani toti ambulantierii,nu vor ss angajeze baieti tineri,numai deastia batrani.Cand ii concurs,nu intra niciidata unu tanar…nustiu de ce?!

  3. politist i de la TF de ce nu au anuntat presa despre asta sau vina e a lu aia de la centru IPJ? trebuie sa moara cineva ca sa fie luati la puricat ambulantieri ?. ca unii zici ca are probleme pfizice

  4. Hai sa va spun oameni buni cum sta situatia in ambulanta Maramures!Exista doua tabere in acest serviciu ,una de profesionisti minunati care salveaza vieti omenesti si lucreaza cu devotament prin excelenta si alta de pilosi emancipati care si-au lasat opincile la intrare in sistem si ii doare la basca de tot ceea ce inseamna aceasta meserie!Aici exista un coordonator al viteilor ,a tractoarelor care duduie pe ogoare cu motorina ambulantelor si a euroilor primiti la angajarea acestor mari meseriasi care intra in bariere si lovesc pietonii etc.Aici gasim sefi cu toata familia angajata in sistem si nimeni nu vede nimic!!Intr-o zi se va intampla o catastrofa de proportii si atunci ne vom sesiza ce analfabeti au intrat pe poarta din spate cotizand gras celor care stau pe scaune caldute!!D-nule redactor sper din suflet sa nu-mi cenzurati articolul!Multumesc.

  5. exista acolo si un frate, fratele ambulantier Claudiu. acest frate are cu el in masina o sora. sora asistenta Lucica. soro vreau trupul tau. frate, faca se voia ta:))))

  6. Esti un imbecil! Cu siguranta lucrezi cot la cot cu Clau si Luci si acum faci o moaca scarboasa de tip „oare cine a putut sa scrie asa ceva?” Hai, da-ti numele porcule. mereu ai fost asa. Banuesc eu cine esti, dar lasam- iti bate ceasul. O mizerie de om ca tine e greu sa mai gasesti. Ce are una cu alta? Ai o independenta totala de limba fata de creier. Te bagi si tu ca musca in cur. Sa te gandesti cum te uiti in ochi la toti colegi, cand „te descopera” D-le Mare Conspirator. Sa-ti fie rusine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.