ACADEMIA DE HANDBAL MINAUR – Juniorii III au obţinut locul șase la turneul din Slovacia

0
99

ACADEMIA DE HANDBAL MINAUR În 17 și 18 decembrie, juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au participat la un puternic turneu internațional în Trebisov (Slovacia). Ei au ocupat la finalul competiției locul șase.

La acest turneu au participat echipe cu sportivi născuți în anii 2002 și 2003, iar Academia de Handbal Minaur s-a prezentat cu juniori născuți în 2003 și 2004, acest an diferență fiind un criteriu foarte important la acest nivel.

În cele cinci partide disputate, juniorii III au câștigat o singură partidă, scor 19-10 cu echipa Martin (Slovacia). Echipă de care a fost învinsă în meciul disputat pentru stabilirea scorului final, scor 13-12.

Aflat la final de an cu echipa pe care o antrenează, Claudiu Clonovszi a declarat: „Încheiem anul 2017 cu o experiență frumoasă la turneul din Slovacia (Trebisov), unde am disputat 6 meciuri în care am întâlnit adversari puternici, cu un an mai în vârstă decât noi și cu un stil de joc diferit față de cel pe care noi îl practicăm.

Am învățat lucruri noi de la ceilalți participanți, nu doar din punct de vedere handbalistic, ci și diferite idei în ceea ce privește organizarea unui turneu și lucruri legate despre concepția lor față de jocul de handbal și creșterea unor handbaliști de mare valoare.

Această experiență ne va ajuta pe viitor și ne va obliga să muncim mai mult, iar comparația pe viitor va trebui să o facem cu echipe puternice din afara țării , deoarece doar așa vom putea progresa”.

Sursa info şi foto Academia de Handbal Minaur

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.