A UMILIT O PACIENTĂ, DAR A FOST FILMATĂ – Doctorița din Băicoi filmată în timp ce refuza internarea unei paciente a demisionat

0
326
Medicul Marta Coman de la Spitalul Orasenesc Baicoi si care a umilit o pacienta si-a dat demisia, luni. Medicul s-a prezentat in fata comisiei de disciplina a spitalului si si-a cerut scuze pentru comportament, transmite Europa Fm, citată de Ziare.com.

Marta Coman a cerut desfacerea contractului de colaborare cu spitalul, precizand ca regreta incidentul. Aceasta nu era angajata cu carte de munca la spitalul din Baicoi. Medicul Coman a fost filmat in timp ce refuza internarea unei paciente trimise de la Spitalul Judetean Ploiesti, iar intr-un acces de furie rupe actele cu care persoana respectiva s-a prezentat la spital.

Intrebata de ce refuza internarea, medicul raspunde: „Nu vreau. (…) Internarile nu se fac de la Ploiesti la Baicoi, aici eu hotaresc, nu Ploiestiul peste mine. (…) Nu-mi merge pixul”. Ministerul Sanatatii anuntase ca a initiat o ancheta la spitalele din Baicoi si Ploiesti in acest caz.

„O pacienta de 87 de ani care a avut niste probleme cardiace in data de 2 ianuarie si s-a prezentat la Spitalul din Baicoi, care este un spital mic cu o sectie de boli interne, nu de cardiologie, a fost directionata catre UPU la Spitalul din Ploiesti, dupa care pe data de 6 ianuarie s-a prezentat din nou se pare cu o fibrilatie atriala paroxistica si a fost directionata catre acelasi Spital Ploiesti de unde a revenit cu recomandare de internare la Baicoi.

Doamna doctor in cauza fiind pneumolog se pare ca a avut ezitari sa interneze un pacient cu fibrilatie atriala. Noi am initiat o ancheta atat la Baicoi, cat si la Ploiesti si asteptam rezultatele in cursul zilei de astazi”, a precizat secretarul de stat.

Sursă info, Ziare.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.