A PREMEDITAT CRIMA? – Mesaje șocante ale lui Eduard Vaida către Paula, cu două luni înainte de a o ucide (FOTO/VIDEO)

7
2049

Au trecut opt luni de când o elevă eminentă din Baia Sprie şi-a găsit sfârşitul în mâinile nemiloase ale lui Eduard Vaida, fostul ei iubit. Fotbalistul criminal, condamnat la 15 ani şi opt luni, a premeditat totul şi dovadă stau câteva mesaje pe care asasinul Paulei Dindiligan le-a trimis cu câteva puțin timp înainte de a-şi duce planul diabolic la bun sfârşit.
Pentru că tot ce o înconjoară îi aduce aminte de singura ei fiică, mama elevei eminente care a fost ucisă cu sânge rece de fostul ei iubit îşi alină durerea cu lucrurile care i-au rămas de la Paula. Zilele trecute, Anca Dindiligan a găsit, spre mirarea ei, în calculatorul fetei, mai multe mesaje care au şocat-o. „Nu mi-a venit să cred ce a putut să-i scrie acest criminal fetei mele. O ameninţa de ceva timp, însă ea sigur nu l-a luat în seamă, altfel ne-ar fi spus”, ne-a declarat, devastată, mama Paulei.
Criminalul nu s-a mulţumit cu răspunsul fetei şi, după ce a stat liniştit o scurtă perioadă, a trecut din nou la ameninţări. De data aceasta, mesajele lui Eduard Vaida au fost mult mai agresive şi arată faptul că îi pusese gând rău cu mult înainte de a o strânge de gât, în spatele policlinii din Baia Sprie.
Magistraţii Tribunalului Maramureş au dat în aprilie sentinţa în cazul lui Eduard Vaida:15 ani de pușcărie. Surse din interiorul penitenciarului unde îşi ispăşeşte pedeapsa acesta ne-au dezvăluit faptul că asasinul s-a plâns tatălui său, la una dintre vizite, că nu îi plac codiţiile din puşcărie, că stă în celulă cu alţi cinci criminali şi că viaţa lui nu este tocmai roz (Sursa text: www.spynews.ro)

CLICK AICI PENTRU A VEDEA VERDICTUL DEFINITIV AL JUDECĂTORILOR.

VEZI CE AU CONSTATAT MEDICII.

VEZI MOTIVELE PENTRU CARE TANARUL A FOST PLASAT IN AREST LA DOMICILIU.

CITESTE AICI CAND SE VA DA SENTINTA.

VEZI CE S-A INTAMPLAT LA PRIMA INFATISARE.

CITESTE AICI STIREA PUBLICATA LA AFLAREA VESTII.

VEZI AICI IMAGINILE SUPRINSE DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE.

CITESTE AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST SUBIECT.

VEZI AICI IMAGINI DE LA INMORMANTAREA TINEREI.

A AVUT DISCERNAMENT IN MOMENTUL COMITERII FAPTEI.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE A DECLARAT SUSPECTUL LA ARESTARE PREVENTIVA.

VEZI AICI CE ASOCIATIE A INFIINTAT MAMA PAULEI IN MEMORIA EI.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

7 COMENTARII

  1. Cred că acele adjective îl caracterizează pe el, nu pe ea. Să moară el în chinuri, așa cum a murit săraca fată. 😀

    • Degeaba te gandesti, daca n-ai nici minte, nici scoala, dar iti place sa-ti dai aiurea cu parerea. Ai habar care-i pedeapsa maxima pt un minor? Exact cat a primit.

  2. Anca Dindiligan trebuia sa se răzbune pe criminal in perioada in care acesta era in arest la domiciliu. Normal era sa aplice regula „OCHI PENTRU OCHI, DINTE PENTRU DINTE”!!!

    Anca, pe el si pe familia lui de nenorociți!

  3. sa moara criminalul dracului eu unul l-as urmari cind iese si l-as schingiui sa moara in cele mai groaznice chinuri posibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.