A ÎNCEPUT! VEZI PROGRAMUL – În 28, 29 și 30 iunie poezia e în stradă la Street Delivery Baia Mare

2
918

VEZI PROGRAMUL  Street Delivery este un festival care își propune ca în fiecare an să închidă câte o stradă pentru mașini și să o redea oamenilor timp de câteva zile. Totuși, în acest an, Baia Mare a ales ca și locație Parcul Scriitorilor (Parcul Dacia) pentru a le aminti cetățenilor de frumusețea și potențialul locului.

Tema poeziei a dat frâu liber imaginației organizatorilor principali, Asociația DEIS, iar băimărenii vor beneficia de o mulțime de activități cu influențe dadaiste. Printre activități se numără: recitarea de poezii într-un spațiu confortabil, scrierea de poezii atât în forma lor clasică, cât și după modelul propus de dadaiști, o zonă de relaxare creată cu ajutorul celor de la Aramis Feeling și Yoummock Hammocks și o zonă destinată copiilor. Băimărenii sunt invitați să se implice în toate aceste activități și chiar la crearea decorului căci Street Delivery se construiește în cele trei zile.

La acestea se adaugă activități ale ONG-urilor locale și câteva standuri ale unor vendori. Bineînțeles, nu vor lipsi nici concertele:

  • Vineri, ora 20.00 trupa Mes Quins (Silviu Gherman și Ovidiu Chihaia)
  • Sâmbătă, ora 20.00 Oigăn (Robin & the Backstabbers, Kumm România, Moon Museum)
  • Duminică, ora 16.00 Dj Silent Disciple

În orașul nostru evenimentul se află la cea de-a treia ediție și a mai avut loc în 2016 și 2017. Ediția 2019 este organizată de Asociația DEIS în colaborare cu City Makers.

 

 

Beatrix Konyves,

Responsabil PR Asociația DEIS

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

    • Dupa halul in care e prezentat evenimentul, vanzatorii de seminte sunt „vendori”, sigur vei avea succes, vei fi cel mai tare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.