A FENTAT LEGEA – Primarul de Cavnic una zice și alta face. Se dădea mare susţinător UNPR, dar de fapt era membru PSD

3
1993

Vladimir Petruţ, primarul orașului Cavnic, una zice și alta face. Timp de luni bune acesta s-a pretins mare susţinător UNPR, a participat chiar la congresul formaţiunii politice la București și a luat parte la ședinţele interne unde s-au luat decizii privind campania electorală și s-au dezbătut listele de candidaţi.

Probabil, lovit de “amnezie”, Petruţ, care și-a uitat între timp și numele lui real de Mihai Ciolpan (Iţă), a uitat și de adeziunea semnată la PSD încă din data de 5 februarie, la o lună după recomandarea scrisă făcută de Gabriel Valer Zetea, președintele PSD Maramureș.

„Petruţ a jucat mereu la dublu și a pretins că este membru UNPR și susţine partidul, dar prin spate negocia intens cu Gabriel Zetea prin Emil Ambruș. Ambruș a făcut mereu anticameră la Zetea, se știe asta și l-a convins pe Petruţ să treacă la PSD, dar n-au făcut publică adeziunea până în ultima zi de depunere a candidaturilor tocmai pentru a-i încurca pe cei de la UNPR”, au precizat surse din cadrul PSD.

Petruţ și-a anunţat toate mișcările pe pagina personală de Facebook și postările sunt cele care întăresc declaraţiile făcute de surse. Astfel, pe data de 21 aprilie Petruţ anunţă că și-a depus candidatura pentru Primăria Cavnic, iar cinci zile mai târziu, pe 26 aprilie (n.r. ultima zi de depunere a candidaturilor), face anunţul că este membru PSD când de fapt el avea adeziunea de mai bine de două luni și jumătate.

Teoretic, Petruţ și-ar fi pierdut mandatul de primar pentru că a ajuns în această funcţie de pe listele PPDD dar, odată cu OUG 55 din luna august 2014, cea care a permis migraţia aleșilor locali pentru 45 de zile fără ca aceștia să-și piardă mandatul, a trecut la UNPR, iar în februarie 2016 a trecut la PSD, poziţie de pe care candidează la un nou mandat.

Aceleași surse spun că Petruţ nu a “riscat” să facă publică adeziunea tocmai pentru a nu-și pierde poziţia. „Petruţ nu a vrut să riște nimic pentru că ar fi rămas fără mandatul de primar dar, în același timp nu a vrut să piardă nici banii de la Consiliul Judeţean pe care i-a primit în schimbul adeziunii”, au subliniat sursele.
credit foto: Facebook

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Cu toate astea este un om harnic si se vede ca face ceva pentru orasul nostru. Ar trebuii ca „sursele respective” sa nu-si mai bage nasu unde nu le fierbe oala.

  2. Si asta ati consemnat-o doar pentru ca sunteti un strasnic aparator al dreptatii, nu un mare invartitor in rahat, asa-i?

  3. Intruna din zile Petrut alias nu stiu ceum , se lauda ca el a convins/o pe Simona Man mostenitoare PPDD ului ,sa treaca la UNPR, cu catei si purcei! deasemeni a dus munca de lamurire cu alesii locali ,priari , consilieri din PPDD sa treaca in bloc la UNPR, lucru intamplat in Maramures. Cum la Cavnic nu sunt iubiti decat cei care fac ceva si aduc bani pentru comunitatea care traieste din pensiile fostilor mineri este de asteptat „politica camelionica” a alesilor locali.
    Turismul local nu poate acoperi nevoile localitatii mai ales c[ proprietarii adevarati sunt foste marionete comuniste ,venetici in Cavnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.