A CÂȘTIGAT CONCURSUL – Gabriela Hofer, noul director al Spitalului de Pneumoftiziologie din Baia Mare

11
4689

A CÂȘTIGAT CONCURSUL Spitalul de Pneumoftiziologie din Baia Mare are un nou manager. Fostul viceprimar al municipiului Baia Mare și consilier local în actualul mandat, Gabriela Hofer a câștigat concursul organizat în vederea ocupării funcției de manager al unității spitalicești. Acesta a fost declarată admisă după ce a obținut la cele două probe media finală de 8,79.

La concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie au participat Gabriela Hofer și fostul șef al unității medicale, Alexandru Bondre. Acesta din urmă a fost declarat respins după ce a obținut o notă mai mică la concurs, media finală fiind de 7,53. Competiția s-a desfășurat în perioada 5-8 septembrie și a constat în două probe, una scrisă-test grilă și proba de susținere a proiectului de manageriat.

Rezultatul concursului va fi validat mâine, 9 septermbrie de către Consiliul de Administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie.

„Această decizie a Consiliului de Administrație va fi înaintată Primăriei Baia Mare urmând ca de luni încolo să se emită decizia de instalare și să se întocmească contractul de manageriat pentru următorii trei ani”, a declarat Gabriela Hofer.

Alexandru Bondre a fost numit director al Spitalului de Pneumoftiziologie în data de 25 martie 2013.

Simona Vasiac 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

11 COMENTARII

  1. Poate vreti sa spuneti ,,Concursul” ……………………………… Niște ghilimele fac cât 1000 de cuvinte… Bleah

  2. Se pare că domnii de la ActualMM nu vor să publice mesajul meu in care doar am pus în ghilimele ,,” la cuvantul ,,Concursul”. Este destul de clar de ce. În atare situație, să nu vă mire dacă am să schimb PERSONAL titlul pe site. Poate am scriu și mai multe…

  3. Sa schimbi un profesionist din lumea economica a sistemului sanitar cu un anonim profesional, dar implicat politic, pare o normalitate in Romania.
    Consecintele raman in sarcina poporului!

  4. Doamna Hofer a fost data afara din PSD, pentru ca ii facea jocul lui Chereches dar peste putin timp va fi din nou in PSD, doar tov. Zetea are nevoie de voturile celor don coalitie.

  5. Macar daca nu scriau un articol despre asta :)) Dar nu ai ce sa faci deoarece prostul nu e prost destul daca nu e si fudul 😉

  6. Cred ca este o farsa, nu poate aceasta sa cistige concursul.
    Daca totusi este adevarat SINCERE CONDOLEANTE spitalului !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.