AcasăActualitateSCHIMBĂRI ÎN TRAFIC | Se instalează semafoare pe DN 1C, în Tăuții...

SCHIMBĂRI ÎN TRAFIC | Se instalează semafoare pe DN 1C, în Tăuții Măgherăuș, la intersecțiile cu drumurile ce duc spre Nistru și Băița

spot_img

DISTRIBUIȚI

Se instalează semafoare pe unul dintre cele mai circulate drumuri din județ: DN 1C, pe raza orașului Tăuții Măgherăuș. Decizia a fost luată pentru a fluidiza traficul de pe drumul cu ruta Baia Mare – Satu Mare, dar și pentru a reduce riscul evenimentelor rutiere.

Conform primarului orașului Tăuții Măgherăuș, Dumitru Marinescu, cele două semafoare inteligente vor fi montate la intersecțiile cu străzile nr. 16 și nr. 24, de acces spre Băița, respectiv Nistru.

Sistemele de semaforizare vor fi de tip adaptiv, cu detectori de trafic, ce vor permite alocarea timpilor de semaforizare în funcție de volumele de trafic pe diferitele direcții. Se vor aloca timpi de verde pentru direcțiile secundare numai atunci când există cerere, prin buclele inductive de trafic. Corelarea sistemelor de semaforizare din intersecțiile menționate se va face astfel încât să se realizeze pe cât posibil un sistem de circulație de tip ”Undă verde” pe direcția de mers prioritara (Drumul National – DN 1C – E58). Cele două locații semaforizate fac parte din proiectul de semaforizare general, al Orașului Tăutii Măgherauș ce cuprinde și semaforizarea intersecțiilor DN1C (E58) cu Strada Nr. 2 (acces Apa Sarata) si DN1C (E58) cu Strada Nr. 66 (acces aeroport)„, se arată în postarea publicată pe rețelele de socializare de către primar.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA