AcasăEvenimentSALONUL LUNA DAY NE FACE PROGRAM ÎN WEEKEND! Poți participa GRATUIT la...

SALONUL LUNA DAY NE FACE PROGRAM ÎN WEEKEND! Poți participa GRATUIT la două conferințe despre sănătate și frumusețe, cu speakeri renumiți, organizate la Târgu Lăpuș. Cum a fost la primele două din seria Frumusețea începe din interior, aflăm de la corespondentul nostru, Clara Vodă: 

spot_img

DISTRIBUIȚI

În urmă cu doi ani anunțam deschiderea Luna Masaj din Târgu Lăpuș, visul îndrăzneț, devenit realitate, al unor maramureșeni care și-au dorit mai mult decât o simplă afacere. Au vrut își aducă aportul în zona health&beauty, prin servicii inedite. Pentru cei care nu știți, Luna Day este primul salon din nordul țării care oferă masaje autentice ayurvedice și thailandeze realizate de către terapeuți specializați veniți din Nepal. Viziunea Luna Day a atras oameni din întreg Maramureșul și nu numai. S-a creionat o adevărată comunitate în jurul lor, iar acum au obținut o recunoaștere greu de egalat: au pus orașul Târgu Lăpuș pe harta health&beauty din România!

Am acceptat cu drag invitația de a participa la primele două dintre cele patru evenimente marcante, din seria “Frumusețea începe din interior” pe care Luna Day le organizează în luna aprilie. Manifestări la care au contribuit și cei de la PizzA FamilY Târgu Lăpuș și prin care demonstrează, încă o dată, că nu doar profitul, ci profesionalismul, dorința de a realiza ceva pentru oameni și inițiativele prin care să ajute la dezvoltarea antreprenoratului din oraș sunt ceea ce îi ghidează. Evenimentele sunt GRATUITE pentru oricine dorește să participe, iar subiectele sunt unele mai rar discutate pe la noi, însă foarte importante.

Un stil de viață sănătos înseamnă fericire, prosperitate și bine pentru fiecare dintre noi. Bunăstarea fizică și psihică au fost și bazele pe care s-a fondat salonul, însă, nu toată lumea înțelege cu adevărat importanța și mai ales modul de a ajunge să avem un stil de viață sănătos. Luna Day a ales să organizeze o serie de patru evenimente dedicate acestui subiect, în care să ne aducă în fața unor speakeri de renume, oameni de succes în acest domeniu, de la care să învățăm adevăratul sens al well-being-ului. Am fost la primele două evenimente, în 19 și 20 aprilie, organizate de Luna Day în colaborare cu Sandria Academia Artei Înfrumusețării din Timișoara, iar așteptările nu ne-au fost înșelate.

Fototerapia – știința fără ace, o metodă eficientă în managementul durerii și menținerea tinereții

La primul eveniment, organizat în 19 aprilie, am aflat de la Sanda Geta, lectorul, fondatorul și managerul “Sandria Academia Artei Înfrumusețării” și Emilia Ciupe, Senior Presidential Director Life Wave informații prețioase despre Fototerapia ca metodă eficientă în managementul durerii și menținerea tinereții.

Beneficiile uleiurilor esențiale în sezonul alergiilor și sfaturi prețioase pentru părinți de la un expert în alăptare

A doua zi de evenimente dedicate celor care își doresc să afle secretele din spatele unui stil de viață sănătos ne-a adus-o în prim plan pe Ileana Cirț, doula și consilier în alăptare. Băimăreanca este binecunoscută printre părinții din Baia Mare, din întreg județul, care apelează la serviciile ei pentru a se pregăti de magica experiență a nașterii, respectiv la fel de frumoasa, dar uneori complicata experiență a alăptării nou născuților. Ileana Cirț este un real ajutor pentru mame, iar sfaturile ei sunt de folos tuturor celor care se pregătesc să devină părinți.

La final am fost surprinși cu o tombolă surpriză, mai mult, toți participanții au primit mostre de uleiuri esențiale doTerra.

În weekend au loc alte două evenimente similare în Târgu Lăpuș

Seria evenimentelor organizate de Luna Day, dedicate unui stil de viață sănătos, continuă, iar invitații care vor ajunge în Târgu Lăpuș sunt printre cei mai consacrați din domeniu.

Vineri, 26 aprilie, de la ora 17:00 – Femeia și frumusețea în 2024

În colaborare cu Lavinia Bărbos și Lucia Vînt, administratorul Cabanei Poiana Nedi Ciocotiș, Luna Day aduce în Maramureș doi oameni pentru care performanța a însemnat recorduri generate pentru România. Kele Monica – Soaring Manager, lider de echipă cu experiență de 26 de ani și soțul ei Rafael Loghin – Safir Eagle Manager sunt cei care vor vorbi despre cele mai noi tendințe în domeniul beauty, tehnici și inovații, dar mai ales despre ce înseamnă adevărata frumusețe în 2024.

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 17:00 – Importanța suplimentelor alimentare naturale sub formă lichidă

Dana Uțiu, Directorul de calitate al PGA Electric și Senior Manager al Duo Life, o persoană care conduce o echipă de peste 1.200 de persoane va vorbi duminică, 27 aprilie, de la ora 17.00, despre importanța suplimentelor alimentare naturale sub formă lichidă. La final, de la Cristian Tuns, Directorul Internațional al Duo Life, trainer și speaker certificat, vom afla cum putem porni o afacere cu investiție minimă.

Și tu poți participa GRATUIT la aceste evenimente. Vei afla informații de interes de la profesioniști, dar mai ales te vei simți bine într-o atmosferă unică. Rezervă-ți locul acum la numărul: 0740042900.

Clara Vodă/ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA