AcasăNews AlertGabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: Canalizare la standarde europene în comuna Bârsana!

Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: Canalizare la standarde europene în comuna Bârsana!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Înființarea unui sistem de canalizare în comuna Bârsana a reprezentat cea mai mare presiune atât pentru operatorii economici, cât și pentru persoanele fizice sau instituții. După parcurgerea tuturor etapelor necesare, respectiv aprobări și avize, în 16 ianuarie 2024 a fost semnat contractul de finanțare pe Programul Național ”Anghel Saligny” cu Ministerul Dezvoltării, în sumă de 22 de milioane de lei. În 2 aprilie, primarul Teodor Stefanca a semnat ordinul de începe al lucrărilor pentru proiectul privind ,,înființarea rețelei de canalizare și stație de epurare în comuna Bârsana’’.
În prima etapă sunt stabilite lucrări pe întreg Drumul Județean (de la intrarea în localitatea Nănești și până la ieșirea din localitatea Bârsana), cât și instalarea stației de epurare și a celei de pompare. În etapa a doua este pregătit un proiect de extindere a rețelei de canalizare, iar după obținerea contractului de finanțare se va realiza întregul sistemul de canalizare care însumează o lungime totală de 44 km. În Bârsana este unul dintre cele mai extinse sisteme de canalizare din mediul rural, de unde rezultă și complexitatea implementării acestui proiect.
Teodor Stefanca este unul dintre primarii foarte harnici din Maramureșul Voievodal de care, personal, sunt foarte mândru și este candidatul PSD Maramures cu care ieșim cu încredere în fața alegătorilor, în 9 iunie, pentru a cere un vot de continuitate în Bârsana!
Gabriel Zetea
Deputat de Maramureș
Președinte PSD Maramureș
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA