7.800 pachete cu ţigări de contrabanda depistate la Sarasău (VIDEO)

0
67

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău au descoperit şi confiscat 7.800 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de 69.000 lei ce urmau a fi introduse ilegal în ţară.

Ieri, 28 iulie 2013, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de competenţă.

Astfel,  în jurul orei 08.00, o patrulă a poliţiei de frontieră efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Volkswagen, suspect că transportă ţigări de provenienţă ucraineană.
În momentul în care conducătorul auto a observat echipajul poliţiei de frontieră, a abandonat maşina şi a fugit pe un câmp din apropiere. În autoturism se aflau mai multe colete ce conţineau ţigări de provenienţă ucraineană.
La scurt timp, pe raza localităţii Sarasău, a fost identificat proprietarul maşinii abandonate, care se afla într-un alt autoturism. Acesta a încercat să scape de organele legii întorcând maşina şi îndreptându-se spre localitatea Câmpu Lung la Tisa.
Poliţiştii de frontieră au trecut la urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice şi luminoase, reuşindu-se blocarea lui şi reţinerea bărbatului în localitatea Câmpu Lung la Tisa. Acesta a fost identificat ca fiind Sorin M, de de 26 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş.
În urma inventarierii ţigărilor a rezultat cantitatea de 7.800 pachete în valoare de 69.000 lei, cantitate ce urmează a fi ridicată în vederea confiscării.
În cauză s-a întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă, iar la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.
Cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.