6 x VIDEO – ACCIDENTE RUTIERE – Weekend insangerat pe soselele din intreg judetul Maramures

0
292

În data de 10 august, ora 19,45, Serviciul Rutier a fost sesizat prin Serviciul Unic Apeluri Urgenţe, despre faptul că, pe DN 1C, între localităţile Valea Chioarului şi Mesteacăn, s-a produs un eveniment rutier grav, cu mai multe victime, în următoarele împrejurări: Tudor C. de 19 ani, din Bistriţa, conducea autoturismul dinspre Valea Chioarului înspre Mesteacăn.  Pe o porţiune de drum în aliniament,  conducătorul auto  intră în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de Claudiu B., de 32 de ani, din Baia Mare. Autoturismul era oprit la semnalul regulamentar, efectuat de personalul autorizat al lucrărilor de reabilitare a drumului public. În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto Claudiu B. şi a pasagerilor: Ana B. de 54 de ani, din localitatea Clit, un minor de doi ani, fiul conducătorului auto şi  Valentina B., de 33 de ani, din Baia Mare, care a decedat ulterior la spital. De asemenea, a fost rănit uşor şi  Cristian D., de 25 ani, din Vălenii Şomcutei,  personalul autorizat din zona lucrărilor publice. Cei doi conducători auto au fost testaţi alco-scopic rezultatul fiind „zero” şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale.

AFLA AICI MAI MULTE DETALII DESPRE TRAGEDIE

Carambol in fata Autogarii din Baia Mare

Vineri, 10 august, ora 15,30, Poliţia municipiului Baia Mare  a fost sesizat prin Serviciul Unic Apeluri Urgenţe, despre faptul că, pe strada Gării s-a produs un eveniment rutier, cu  trei victime, în următoarele împrejurări: Marcel C., de 48 de ani, din Baia Mare, conducea autoturismul pe strada Gării, dinspre Bulevardul Traian înspre Bulevardul Decebal. Conducătorul auto nu păstrează distanţa de siguranţa şi intră în coliziune cu autoturismul care staţiona regulamentar, în coloana, în fata sa, la volanul căruia se afla Gheorghe A. de 55 ani, domiciliat în Baia Mare. În urma coliziunii, acesta este proiectat în autoturismul, din faţa lui,  condus de  Ioan K., de 39 de ani din Baia Mare. În urma coliziunii a rezultat avarierea autovehiculelor implicate în accident şi vătămarea corporală a conducătorilor auto Ioan K. şi Gheorghe A. şi a pasagerei Mioara A. de 55 de ani din Baia Mare. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu  aparatul etilotest marca Drager, rezultând faptul că: Marcel C., consumase băuturi alcoolice (indicând peste o,40 mg/l alcool pur în aerul expirat), fapt pentru care, acesta a fost condus pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a soluţiona cauza.

AFLA AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ACCIDENT

Accident in Craciunesti

În data de 10 august, ora 12,00, pe DN. 18, în localitatea Crăciuneşti, a avut loc un eveniment rutier cu victimă, în următoarele împrejurări: Mihai T., de 54 de ani,  din Bocicoiu Mare, conducea o căruţă înspre Rona de Jos. În dreptul unui imobil, nu s-a asigurat şi nu s-a încadrat corespunzător la efectuarea manevrei de a intra pe strada Pompelor şi intră în coliziune cu un autoturism care circula în aceeaşi direcţie.  Autoturismul era condus de Florian D., de 45 de ani, din Oradea.  În urma accidentului, conducătorul căruţei a fost rănit. Acesta a fost transportat  la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alco-test, rezultatul fiind negativ. Conducătorul căruţei a fost  testat cu aparatul alco-test, care a indicat că acesta consumase băuturi alcoolice (peste o,40 mg/l alcool pur în aerul expirat), fapt pentru care, i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale.

S-a oprit cu masina intr-un gard din beton

Sâmbătă, 11 august, ora 16,30, pe DN 18,  poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Moisei  au fost sesizaţi să intervină la cercetarea împrejurărilor în care a avut loc un eveniment rutier. Ileana I., de 34 de ani, din Vişeu de Sus, conducea autoturismul din direcţia Vişeu de Sus înspre Borşa. În dreptul unui imobil, pe un drum cu denivelări, nu reduce viteza şi pierde controlul direcţiei de deplasare. Autoturismul părăseşte partea carosabilă şi intră în coliziune cu un gard din beton. n urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei minore de 10 ani, fiica conducătoarei auto, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, care a fost transportată la spital. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alco-test, rezultatul fiind negativ. Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale.

Tractor rasturnat la Chechis

Vineri, 10 august, ora 13,20, Secţia de Poliţie Rurală Groşi a fost sesizată prin serviciul unic apeluri urgenţe, despre faptul că, pe raza satului Chechiş, în locul numit „La Cireşei” a avut loc un accident în următoarele împrejurări: Ioan C, de 72 de ani, din Chechiş, conducea tractorul pe un drum lateral stânga al DJ 184 A, care duce la terenurile agricol. Tractoristul a pierdut controlul tractorului şi a intrat în coliziune frontală cu un copac, situat pe partea stângă a direcţiei sale de mers. În urma impactului, tractoristul a fost accidentat. Acesta a fost a fost transportat şi internat la spital. Datorită stării de sănătate, nu a putut fi testat cu aparatul alcool-test şi nu i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a soluţiona cauza.

CITESTE AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ACCIDENT

Accident in Baia Mare


accident baia mare hollosi simon de actualmm

Duminică, 12 august, ora 10,15, Poliţia Baia Mare a fost sesizată, despre faptul că, pe strada Holosi Simon a avut loc un accident în următoarele împrejurări: Bogdan G., de 37 de ani, din Baia Mare, a condus autoturismul pe strada Holosi Simon. La intersecţia cu strada Nicolae Bălcescu, conducătorul auto nu respectă semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi intră în coliziune laterală cu un autoturism condus de Ludovica V., de 54 de ani, din Bistriţa, care, după impact  s-a răsturnat în şanţ. În urma coliziunii cei doi conducători auto au fost răniţi şi transportaţi la spital. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu  alco-testul rezultatul fiind „zero” şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale.

CITESTE AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ACCIDENT

Tractor rasturnat la Valeni (comuna Calinesti)

Sâmbătă, 11 august, ora 20,40, Secţia de Poliţie Rurală Ocna Şugatag a fost sesizată, despre faptul că, pe raza localităţii Văleni,  în locul numit „Drumul de pe Tinoasa” a avut loc un accident în următoarele împrejurări: Conducătorul tractorului, Petru G., de 53 de ani, din Văleni, pierde controlul direcţiei de deplasare, părăseşte drumul şi se răsturnă în şanţul de pe partea dreaptă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a tractoristului. Acesta a fost transportat şi internat la spital. Datorită stării de sănătate, nu a putut fi testat cu aparatul alcool-test şi nu i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a soluţiona cauza.

Masina raturnata in Lapusel

Un autoturism Dacia nu a pastrat distanta de siguranta fata de o masina care circula in fata. La semaforul de la podul de la intrare in Lapusel prima masina a oprit la culoarea rosie. Soferul Daciei nu a mai reusit sa faca acest lucru din cauza carosabilului umed. Pentru a nu intra in masina din fata soferul a tras de volan dreapta si s-a rasturnat intr-un sant adanc de vreo 2 metri. In masina erau soferul, sotia acestuia si un baiat de 15 ani. Toti au scapat cu leziuni minore.

CITESTE AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ACCIDENT

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.