DOUĂ EVENIMENTE RUTIERE LA DIFERENŢĂ DE CÂTEVA ORE – Pieton accidentat în centrul oraşului Baia Sprie şi impact violent la intrare în Baia Mare

0
1616

DOUĂ EVENIMENTE RUTIERE LA DIFERENŢĂ DE CÂTEVA ORE  Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp la intrare în Baia Mare.

Din primele informații se pare că două mașini sunt implicate în eveniment, iar o persoană ar fi rănită.

Loading...

La fața locului s-au deplasat echipajele pompierilor militari, dar și un echipaj SMURD pentru a acorda primele îngirjiri medicale celor implicați.

Un alt eveniment rutier a avut loc tot astăzi, în jur de ora 11.00, în centrul orașului Baia Sprie.

Un pieton a fost lovit de o mașină. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD și a fost dusla spital.

Politistii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii celor două accidente și dispunerea măsurilor legale.

Ştire în actualizare

Info Vasile Dale

1 COMENTARIU

  1. In unele zone viteza trebuie reglementata la maxim 30 km/h,mai ales in apropierea scolilor si a gradinitelor.Sunt si intersectii,gen 22 Decembrie cu Avram Iancu,unde ca si pieton e un fel de ruleta ruseasca sa treci,daca doi golbani se ciocnesc in intersectie,pe tine ca pieton risti sa te rastigneasca pe fatada cladirilor aflate in imediata vecinatate a trotuarului.Dimineata in jurul orei 8 pe multe strazi e nebunie curata,masinile circula cu viteza mare incat riscul de a fi accidentat ca si pieton (a se vedea str.V.Alecsandri,Decebal,Victoriei,Traian,Granicerilor) chiar si pe trecerea de pietoni,e foarte mare.Si ar fi cazul sa se termine si sensul giratoriu la Italsofa. ca ne apuca Craciunul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.