AcasăEvenimentSportPUNCT FINAL - Echipele din zona europeană calificate la CM Rusia și...

PUNCT FINAL – Echipele din zona europeană calificate la CM Rusia și cele care vor susține barajul

spot_img

DISTRIBUIȚI

PUNCT FINAL Marți seară au avut loc ultimele meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia și astfel am aflat toate formațiile europene care vor merge direct la competiția de anul viitor, dar și cele 8 echipe calificate la baraj.

În grupa A, Franța a trecut cu 2-1 de Belarus și a încheiat pe prima poziție. Locul secund a revenit Suediei, care, deși a pierdut în Olanda, va merge la baraj. Batavii trebuiau să se impună cu 7-0 pentru a lua locul nordicilor, însă au câștigat doar cu 2-0 și au terminat pe 3, la egalitate cu Suedia, dar cu un golaveraj mai slab.

Meciul serii a avut loc în Portugalia, acolo unde echipa lui Cristiano Ronaldo a învins Elveția cu 2-0 și a detronat-o de pe prima poziție, grație golaverajului. Formația din Țara Cantoanelor va merge la baraj, deși a terminat grupa cu 9 victorii și o singură înfrângere, cea din ultima etapă.

În fine, grupa H nu a adus vreo surpriză. Belgia, care era deja calificată de pe prima poziție a câștigat cu 4-0 în fața naționalei Ciprului. Poziția secundă a revenit Greciei, care a învins Gibraltarul cu 4-0. Bosnia a câștigat în Estonia cu 2-1, dar a terminat pe 3.

La baraj vor merge opt dintre cele nouă ocupante ale locurilor secunde din fiecare grupă: Suedia, Elveția, Irlanda de Nord, Irlanda, Danemarca, Italia, Grecia și Croatia.

Slovacia este locul doi cu cel mai mic punctaj, astfel că rămâne acasă.

Printre numele importante din Europa ce vor privi turneul final la televizor se află Olanda, locul 3 în Grupa A, Cehia, locul 3 în Grupa C, Țara Galilor, care nu a reușit decât un loc 3 în Grupa D deși l-a avut pe Bale în lot, sau Turcia, locul 4 în Grupa I.

România a încheiat preliminariile pe un rușinos loc 4 în Grupa E, cu numai 13 puncte în 10 etape, din 30 posibile.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA