AcasăEvenimentSportBARAJ DE PROMOVARE - Fetele de la CS Minaur au câștigat primul...

BARAJ DE PROMOVARE – Fetele de la CS Minaur au câștigat primul meci

spot_img

DISTRIBUIȚI

BARAJ DE PROMOVARE Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur a început în această seară barajul de promovare în Liga Națională împotriva echipei Handbal Municipal Buzău (Divizia A, seria B).

Partida, desfășurată în Sala Kati Szabo din Sfântu-Gheorghe, cu începere de la ora 18:00, a fost un simplu galop de sănătate pentru fetele noastre care s-au impus la o diferență de scor care ne scutește de prea multe comentarii. A fost 35 – 25 pentru Baia Mare, dar greul vine de fapt mâine, când, de la ora 18, în aceeași sală, fetele de la Minaur vor evolua împotriva echipei Danubius Galați, care a evoluat în acest sezon în Liga Națională.

În Grupa A, Dinamo București a învins la fel de categoric, 32-23, pe Universitatea Reșița, urmând să joace mâine un meciul decisiv împotriva echipei Unirea Slobozia. În urma celor două jocuri de mâine, vom afla ultimele echipe  care vor evolua în Liga Națională în sezonul 2017-2018.

Fetele noastre au ajuns la barajul de promovare după ce au terminat seria B a Diviziei A pe poziția secundă, la trei puncte distanță de prima clasată, CSM Slatina, echipă care a obținut deja biletele pentru sezonul 2017/2018 al Ligii Naționale.

În prima serie, lupta pentru promovare a fost ceva mai echilibrată, CS Rapid București și CS Dinamo București luptându-se până spre final pentru locul în Liga Națională. Câștig de cauză a avut Rapid, datorită rezultatelor din întâlnirile directe cu Dinamo.

CS Minaur – HM Buzău 35-25 (20-14)

Sala “Kati Szabo”, Sf. Gheorghe

Au arbitrat: Drăghici – Drăguț (Vrancea). Observator: Doru Dordea (Sibiu)

Aruncări de la 7m: 5-3 (transformate 5-3)

Minute de eliminare: 12 – 10

CS Minaur: Claudia Cetățeanu, Andreea Nastasă – Cristina Andrița (8 goluri), Jenica Rudics (6), Andreea Tecar (5), Ștefania Bălăceanu (4), Alexandra Pricop (3), Maryana Mykytei (2), Iulia Bledea (2), Andriyana Naumenko (2), Bianca Zegrean (2), Oana Bidașcu (1), Daiana Gaiu, Raluca Mihai.

Antrenori: Simona Maior-Pașca și Ioana Marta

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA