24 SEPTEMBRIE – Citeşte horoscopul zilnic pentru zodia ta

0
263
foto http://promenad.hu

24 SEPTEMBRIE Capricornii primesc un stimulent excelent, în timp ce Scorpionii ar trebui să lase amintirile neplăcute în urmă.

Berbec

Loading...

Când deţii tu controlul anumitor lucruri, te simţi mult mai puternic şi ai curaj total să treci la fapte. Nu dai randament sub conducerea altora, ca atare fă tot posibilul să fii tu propriul tău şef în situaţia de faţă, pentru că numai aşa eşti pregătit pentru provocarea menită să aducă mari schimbări în viaţă ta. E numai binele tău în joc.

Taur

Nu lăsa emoţia să te copleşească, încearcă să-ţi păstrezi luciditatea în acest moment cu impact afectiv major, că nu cumva să iei o decizie greşită. Tu oricum ai o atitudine predominant raţională, că atare, un astfel de moment în care inima ta este sensibilizată, nu prea te reprezintă.

Gemeni

Cineva apropiat trece prin momente dificile şi are mare nevoie de compania ta pentru a-l ajută să depăşească situaţia. Se bazează în totalitate pe tine şi îţi dai seama ce mare e responsabilitatea pe care ţi-ai asumat-o, dar eşti conştient că el singur nu poate rezolva problema.

Rac

Încearcă să nu-ţi exprimi azi părerea despre o situaţie care nu-ţi convine, pentru că tonul tău e mai degrabă pesimist, trist, demoralizat, fără putere de convingere, ceea ce nu te reprezintă de obicei. La originea acestei situaţii se află o judecată greşită a oamenilor la adresa ta şi te doare eticheta pusă de aceştia.

Leu

Nu găseşti în tine argumentele necesare pentru a atrage o reuşită pentru care lupţi din răsputeri. Altul se pare că e mult mai puternic decât ţine şi te înfrânge mult prea uşor cu o vorba. Azi faci un compromis, dându-i celuilalt, pe moment, victoria, dar eşti decis să îţi iei revanşa cu prima ocazie.

 

Fecioară

Copiii sunt motorul tuturor acţiunilor interesante de azi. Ori ei sunt iniţiatorii unor aventuri amuzante, cei care reuşesc să mobilizeze toată familia într-o activitate nouă şi interesantă, plin de mişcare şi de distracţie, ori toate acţiunile casei gravitează în jurul copiilor. E veselie mare, e gălăgie, dar această atmosfera animată e benefică, deoarece fiecare îşi va regăsi optimismul aici.

Balanţă

Eşti decis să pui punct unei stări de lucruri care nu-şi mai are rostul. Poate eşti nevoit să spui adio brusc, fără să mai poţi modifica ceva în ultima clipă, de aceea rămâi cu un sentiment ciudat că poate s-ar mai fi putut face ceva ca să salvezi situaţia. Mergi pe calea aleasă, fără să mai priveşti înapoi, fără regrete şi nostalgii inutile.

Scorpion

Lasă amintirile neplăcute în urmă, nu te mai gândi la ele şi nu mai zgândări acele vremuri care nu mai au nimic de oferit. E timpul să închizi un capitol care te-a făcut să suferi, dar lucrurile acelea au trecut, nu mai sunt valabile şi nu mai au nicio influenţă asupra ta. Ce-a fost a fost, acceptă şi tu situaţia cu detaşare şi maturitate, fără să tot dai ocol prin acele timpuri.

Săgetător

Dacă te simţi singur, nu sta în casă azi, găseşte-ţi ceva de făcut pe afară, pentru că aerul curat va avea efecte fantastice asupra psihicului tău. Chiar şi o plimbare de unul singur fără ţintă va fi de preferat decât să stai acasă şi să pierzi vremea pe lucruri neînsemnate. Ieşind în spaţii largi, s-ar putea să te întâlneşti cu oameni care au un efect foarte bun asupra ta.

Capricorn

Primeşti un stimulent excelent care te impulsionează să faci paşi mari spre scopul pe care ţi l-ai propus. Eşti în faţa unui sens interesant, dar nu ai curaj să-i dai startul fără o motivaţie. Această poate veni azi în cea mai atrăgătoare formă şi te obligă să porneşti la drum, convins că la final te aşteaptă rezultate dintre cele mai minunate.

Vărsător

Ai mare grijă la gesturile tale, care ar putea conţine o cantitate mult prea mare de energie, care poate deranja pe alţii, mai sensibili din fire. Poate ţie îţi plac provocările de acest gen, în care să investeşti tot ce ai, dar alţii se cam tem de atitudinea ta un pic cam agresivă şi o interpretează greşit.

Peşti

Inima se mai opune uneori în faţa provocărilor, pentru că ceea ce te opreşte pe ţine din elan e frică, e slăbiciunea sufletului, de parcă nu te-ai crede suficient de pregătit pentru asta. Ba eşti foarte bine pregătit, doar ai învăţat să faci faţă şi unor astfel de situaţii neprevăzute, dar teamă e, momentan, mai mare…

Info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.