24 IANUARIE – Spectacol dedicat Zilei Unirii Principatelor Române în Baia Mare

0
904

24 IANUARIE Instituția Prefectului-Județul Maramureș, Consiliul Județean Maramureș și Primăria Municipiului Baia Mare organizează, mâine, 24 ianuarie, de la ora 11.00, un eveniment cultural-artistic de Ziua Unirii Principatelor Române.

Manifestarea dedicată Unirii Principatelor Române și Centenarului Marii Uniri, intitulată ”Hai să dăm mână cu mână” se va desfășura pe Bd. Unirii, în zona Catedralei Episcopale ”Sfânta Treime”.

După intonarea Imnului Național al României vor fi rostite alocuțiuni despre semnificația Unirii Principatelor Române și împlinirea a 159 de ani de la Mica Unire.

Pe scenă vor evolua Andrei Păunescu, cu cenaclul ”Totuși iubirea”, Corala ”Armonia”, Corul Bărbătesc din Finteușu Mare, Taraful și Grupul Folk ”Nuanțe” de la Școala Populară de Artă, Fanfara Municipală Baia Mare, Gavrilă și Alex Martari, Corul Bărbătesc din Vălenii Șomcutei și Corul ”Sf. Ioan Damaschin” al Studenților Teologi din Baia Mare.

Băimărenii și locuitorilor unităților administrativ-teritoriale din apropierea municipiului reședință de județ (Baia Sprie, Tăuții de Sus, Satu Nou de Jos, Tăuții Măgherăuș, Recea, Lăpușel, Mocira, Firiza) sunt invitați și așteptați, de la ora 12.00, pe Bulevardul Unirii, pentru a da mână cu mână și a se prinde, alături de autoritățile administrației publice județene și locale în celebra Hora Unirii, simbol al unității neamului românesc.

Instituția Prefectului-Județul Maramureș

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.