AcasăEvenimentSportALEGERI FRR - Alin Petrache este președinte, iar Călin Matei unul din...

ALEGERI FRR – Alin Petrache este președinte, iar Călin Matei unul din cei trei vicepreședinți

spot_img

DISTRIBUIȚI

ALEGERI FRR Alin Petrache a fost ales, miercuri, în unanimitate, preşedinte al Federaţiei Române de Rugby pentru un mandat de trei ani (2017-2020), în cadrul Adunării Generale de alegeri care s-a desfăşurat la Sala de conferinţe a COSR. Petrache a fost singurul candidat pentru acest post.

El a mai ocupat această funcţie în perioada 2009-2014, apoi între 2014-2016 a fost preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, calitate din care a demisionat la sfârşitul lunii august a anului trecut.

După plecarea lui Petrache de la conducerea FRR, în 2014, preşedinte a fost ales Haralambie Dumitraş, al cărui mandat s-a încheiat la sfârşitul lunii ianuarie. Petrache este în prezent şi preşedinte interimar al Clubului Sportiv Municipal Bucureşti.

La Adunarea Generală de Alegeri a Federației Române de Rugby, au participat 73 de structuri din cele 82 afiliate, invitat de onoare al evenimentului a fost Marius Dunca, ministrul Tineretului și Sportului.

calinmatei_int1

În cadrul Adunării Generale au fost aleși și cei trei vicepreședinți; Haralambie Dumitraș, Mircea Copaci și băimăreanul Călin Matei, toți fără niciun vot împotrivă.

Tot astăzi au fost aleși în urma voturilor celor prezenți și membrii Biroului Federal al forului de specialitate: Daniel Mitrea și Corneliu Negruț (CSS2 Baia Mare) cu unanimitate de voturi, Mădălin Octavian Bunoiu (58 de voturi) și Gihan Erdal (69 voturi).

„Vă mulțumesc pentru votul de încredere de astăzi, el este confirmarea de care aveam nevoie, dovada faptului că am lângă mine oameni responsabili, că îmi propun obiective pertinente, că îmi sunteți încă aproape. Nu vă voi promite lucruri mari, nu cred în promisiunile demagogice ale lumii în care trăim, prefer să îmi iau angajamente în primul rând față de mine, vă asigur că sunt mereu cel mai aspru critic al meu.

Acest nou mandat coincide cu un ciclu de Cupa Mondială, probabil că acest reper este primul care ne vine tuturor în minte și este într-adevăr o prioritate calificarea la următoarea ediție. O prioritate pentru care vom face cu toții tot ceea ce ne stă în putință, fiecare dintre contribuțiile dumneavoastră individuale contând în rezultatul final.

Un lider fără oamenii săi este inutil, la fel cum sunt și grupurile care îşi dispersează forțele şi energia, nereuşind să se coordoneze pentru că nimeni nu şi-a asumat aceasta misiune. Avem nevoie unii de alții de dragul acestui sport, el ne-a adus aici, el ne-a hotărât destinul, însă tot el şi-a pus soarta în mâinile noastre. Sper sa fiu ceea ce aşteaptă fiecare dintre voi de la mine. Însă pentru aceasta am nevoie să vă am aproape, trebuie să îmi vorbiti, fie că discutăm despre proiecte, perspective diferite, probleme, doleanțe, speranțe.

Sunt reprezentantul vostru, iar aceasta mă bucură şi mă obligă să fiu mereu mai bun, aşa că închei mulțumindu-vă pentru această onoare şi dorindu-mi să o merit în fața fiecăruia dintre voi”, a declarat Alin Petrache, președintele nou ales al Federației Române de Rugby.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA