REACȚII LA PROTESTE – Președintele Iohannis în fruntea unei noi mineriade

5
464

REACȚII LA PROTESTE Președintele PSD Liviu Dragnea a reacționat pe Facebook după protestele din această seară: e un început de lovitură de stat.

Postarea lui Liviu Dragnea:

M-am întors de la instalarea președintelui Americii și l-am găsit pe președintele României în fruntea unei noi mineriade, o manifestație neautorizată, împotriva guvernului României, împotriva ordinii constituționale și împotriva votului popular din 11 decembrie, sabotând legalitatea care stă la baza statului de drept.

Președintele țării s-a situat azi în afara legii, vizând avantaje politice personale și cerând aberații constituționale: retragerea unor ordonanțe, mai ales a unora care nu au fost date.

151687_1

E un început de lovitură de stat. De fapt, președintele Iohannis vrea, așa cum a vrut și fostul președinte Băsescu, să pună în cătușe puterea legitimată prin votul democratic. Vrea ca în continuare România să fie condusă de instituții fără legitimitate democratică, prin teroare, iar românii să rămână prizonierii unor puteri nealese.

Am spus în campanie că vreau ca românii să trăiască liberi în țara lor, fără teama că sunt ascultați, urmăriți, hăituiți, șantajați și nedreptățiți. Nu-mi iau cuvintele înapoi. Susțin acțiunile împotriva corupției, dar împotriva adevăratei corupții.

Liviu Marian Pop – Rețeta lui Hitler

Prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis la protestul de la București a fost taxată dur de unul dintre liderii PSD. Maramureșeanul Liviu Marian Pop, secretar de stat în Ministerul Educaţiei, a postat pe pagina personală de Facebook un scurt comentariu în care îl critică pe Iohannis pentru participarea la un “miting ilegal” şi apreciază că acesta “Moderează conform Constituției sau amâna o lege de care are nevoie?”

„Oare de ce președintele statului participă la un miting ilegal? Moderează conform Constituției sau amână o lege de care are nevoie?”, a postat Liviu Marian Pop.

„Dăm foc țării dacă este nevoie spun fasciile protestatare din stradă. Doamne, aceștia sunt nebuni de-a binelea. Mișcările de stradă se fac după aceeași regie cu care s-a dărâmat guvernul Ponta. Descreierații aceștia nu se mai satura de vărsare de sânge. Acești mancurţi lipsiți de responsabilitate poarta ochelari de cal. Pentru ei destabilizarea tarii a devenit religie. Este limpede că printre reprezentanții fasciilor minoritare aflați în stradă se găsesc şi indivizi caracterizați de o formă de nebunie inimaginabila. Aceşti protestatari minoritari nu se jenează sa rostească sloganuri criminale cu tentă fascistă: „moarte PSD-ului”; „să moară Dragnea”. Potoliți-vă că ura întunecă la început mintea, iar apoi distruge sufletul si trupul. Sau, poate, vreţi să ajungeţi la putere după reţeta lui Hitler?

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. Partidele de opozitie i-au scos in strada,la ordin pe unitate.Cine ii face pe astialalti penali? vorba lui Banciu.unul cu 6 case,preacinstit.O sa sara ars ca marinaru cand ii va venii randul, peste cativa ani.

  2. Nu au fost mineri deci nu poate fi mineriada.In schimb a fost securistul de presa Turcescu,deci poate fi securistiada (pmp).

  3. Ca Dragnea foloseste in mod inadecvat cuvinte precum „mineriada” si „lovitura de stat” e explicabil, vrea sa distraga atentia de la realitatea protestelor. Stie si el ca nu e nicio lovitura de stat, ca oamenii nu cer demisia guvernului, ci doar sa nu se adopte cele 2 ordonante. Ca Liviu Pop abereaza ca de obicei, e in stilul lui de individ agramat si dedicat total oricarui abuz pesedist. Dar ca ati ajuns la a compara oamenii iesiti in strada cu cei ce l-au adus pe Hitler la putere, este deja o iresponsabilitate.

    • Anul trecut cand Ciolos a lucrat la coduri prin ordonanta de urgenta sau faptul ca Boc a dat drumul codurilor tot prin Ordonanta,a fost ok? Va convine sau nu,un partid vine la putere ca sa-si faca interesele,pentru diverse grupuri,ca asta e menirea lor si asta e democratie.Cand o sa fie PNL sau USR partid unic,atunci doar interesele lor o sa primeze.Hai sa nu fim ipocriti,cum ar fi ca Trump sa faca politicile lui Hilary?Maine,poimaine o sa avem pretentii sa iesim in strada impotriva lui Trump.Iar cei care il aparati pe presedinte sunteti inconstienti,cum sa fi asa prost sa-i canibalizezi pe unii impotriva altora,cand poti sa dai samanta unui razboi civil.Norocul nostru e ca Dragnea nu este asa de prost incat sa răspunda la provocari.Va tineti mari crestini si nu aveti mila pentru amaratii aia.Problema nu e faptul ca vrea Dragnea sa-i lase liberi si sa scapam de amenda,ci faptul ca puscariasii eliberati nu au nicio sansa la munca si reintegrare,astfel incat sunt mai mari sansele sa revina in penitenciare decat sa se reintegreze.Daca ati fi la fel de vocali si la lipsa locurilor de munca,a parcurilor industriale sau a salariilor foarte mici.

  4. Actualele coduri au intrat in vigoare in urma unui referendum? Daca nu,atunci sa se revina la vechea legislatie,asa ar fi corect,dar asta ii ia de prosti pe pesedisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.