INCIDENTE DIN CAUZA NINSORII – Brazi căzuți la pământ în Baia Mare

0
1350

Cantitățile însemnate de ninsoare care au căzut în municipiul Baia Mare au produs inevitabil și pagube materiale. Sub greutatea zăpezii mulți dintre brazii de pe străzile din Baia Mare au cedat. Cea mai mare pagubă a suferit-o o familie de pe Podul Viilor. Aici, un brad care a căzut sub greutatea zăpezii, le-a distrus acoperișul casei.

 

Probleme au fost semnalate și în alte zone din municipiu

Podul Viilor, bulevardul București, străzile Victor Babeș, Narciselor, Moldovei, Olteniei și George Enescu sunt zonele în care pompierii au lucrat astăzi la foc continuu pentru a degaja de pe carosabil copacii căzuți.

10 brazi s-au rupt în cursul zilei de astăzi

Cea mai gravă situație a fost semnalată în Centrul Istoric al municipiului. Aici, un brad a produs pagube importante unei familii, după ce sub greutatea zăpezii s-a rupt. Pompierii au lucrat ore în șir pentru a îndepărta arborele. Mai mult, circulația în zona Podului Viilor a fost închisă timp de o oră pentru a se pune în siguranță și ceilalți trei brazi rămași în picioare. În total, aproximativ zece brazi s-au rupt azi în municipiul Baia Mare, blocând astfel căile de acces spre locuințe.

Credit foto: Dan Bucă

Simona Vasiac

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.