AcasăActualitate112ACCIDENT GRAV - Un poliţist a lovit un pieton

ACCIDENT GRAV – Un poliţist a lovit un pieton

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT GRAV  Accident grav la Slatina: un poliţist aflat la volanul unei maşini cu radar a lovit un bărbat chiar pe trecerea de pietoni. Poliţistul mergea pe contrasens, nu a văzut pietonul şi l-a lovit în plin. Victima avea o alcoolemie de 0,42 mg/l.

ACCIDENT GRAV  Accidentul a avut loc în apropierea sediului Poliţiei municipale din Slatina, imediat dupa miezul noptii.

De acolo plecase în misiune şi echipajul aflat în maşina cu radar. Agentul care se afla la volan a lovit un bărbat de 60 de ani chiar pe trecerea de pietoni.

„Am plecat de acasă să-mi iau un pachet de ţigări, am coborât din bloc şi când m-am intors m-a lovit o maşină”Ei mint acum că eram la 3 metri e trecere”, a declarat victima, conform România TV.

Poliţistul nu era băut, în schimb pietonul consumase alcool: potrivit rezultatului cu etilotestul, el avea o alcoolemie de 0,42 mg/l în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital în Slatina şi apoi transferat la Craiova. Agenţii spun că pietonul nu era pe trecere.

Şeful IPJ Olt a dispus începerea unei anchete interne în acest caz, iar în urma producerii accidentului rutier a fost intocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Într-un comunicat de presă transmis duminică de IPJ Olt se menţionează că pietonul – victima accidentului rutier – avea alcool în concentraţie de 0,42 mg/l în aerul expirat la testul cu aparatul alcooltest.

‘La data de 04.09.2016, orele 00,45, în municipiul Slatina, un bărbat, de 41 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, pe o stradă din municipiul Slatina, încălcând semnificaţia indicatorului rutier ‘accesul interzis’, la efectuarea virajului la dreapta, a acroşat un pieton, de 60 ani, din aceeaşi localitate, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis. Din accident, a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Conducătorul auto şi victima au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto şi 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului. Ambilor le-au fost recoltate probe de sânge. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă’, se arată în comunicatul IPJ Olt.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA