AcasăActualitateSocialGHINION - A rămas fără banii munciți în străinătate, după ce i...

GHINION – A rămas fără banii munciți în străinătate, după ce i s-a rătăcit bagajul pe aeroport

spot_img

DISTRIBUIȚI

GHINION Un bărbat din Târgu Jiu a avut parte de un ghinion teribil când s-a întors în țară, după nouă luni de muncă grea în construcții, în Israel. Când a ajuns pe aeroportul Otopreni din București el a aflat cu stupoare că i-a fost rătăcit bagajul, în care omul pusese toți banii agonisiți.

GHINION Alin Marica s-a întors după nouă luni de muncă, în Israel, unde a lucrat în construcții, în condiții foarte dure.

Omul pusese deoparte 5.000 de euro, însă a ajuns în țară lefter, pentru că nu și-a mai găsit geamantanul în care îi pusese.

”Eu am așteptat după cei de la firmă, că au întârziat și am alergat să prind avionul. Când am pus geamantanul pe bandă, nu am mai avut timp să scot și banii din el, că îl aveam înfoliat. Am trecut de filtrele alea, că m-au verificat de mai multe ori, dar bagajul nu mi l-au desfăcut. I-am dat drumul pe bandă și am crezut că a plecat spre avion. În București, geamantanul meu nu a mai ajuns. Mi-au spus că vine cu prima cursă. A venit după trei zile, dar era desfăcut și banii nu mai erau. Curierul, care l-a adus, mi-a spus că a fost desfăcut la Tell Aviv, pentru o butelie mică de gaz. Banii îi aveam într-o cutiuță de medicamente, care dispăruse. Tot bagajul era răscolit”, poveștește Alin Marica.

continuarea aici

sursa foto

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA